Veľmi sa bojím, že budem neplodná... vyšetrenie?

Príspevok v téme: Veľmi sa bojím, že budem neplodná... vyšetrenie?
Hello5

Ahoj, potrebujem poradiť, lebo sa strašne bojím, že budem neplodná. Viete, spustila to je jedna hlúpa povera. A teraz ma budete mať za blázna. Poznáte to, že keĎ si zavesíte na vlas zlatý prstienok a podržíte ho nad rukou, tak vám to kmitanie ukáže, či budete mať v budúcnosti chlapca, alebo dievča? V mnohých prípadoch to vyšlo. Kamarátka mi to vyskúšala. Vyšlo mi, že nebudem mať deti.
Ja viem, že je to len povera, ale neplodnosť je v dnešnej dobe taká častá, že som sa naozaj zľakla. Mám len 18 rokov, ale myslím si, že je najvyšší čas zamyslieť sa nad takouto vecou.
Tak som si povedala, že by som možno moha ísť na nejaké vyšetrenia ku gynekologičke, len či je všetko v poriadku. Chápete ak by nebolo, tak by som mala čas to vyriešiť.
U gynekologičky som už bola, no len mi prehmatala maternicu.Nechodí sa náhodou v 18 znova, a na nejaké komplexnejše vyšetrenia? Môžem doktorku aj požiadať aby ma vyšetrila?

Dadula56

Dievca, spamataj sa. Nepolodnost je velmi komplexna zalezitost, to ries az ked nebudes schopna otehotniet po roku pravidelneho sexu bez ochrany.

Emily opat

Ziadne specialne vysetrenie ti nb ude robit, ak mas maternicu, menstruujes, je vsetko ok. Ak by si neskor v zivote mala problemy s otehotnenim, az potom by sa skumala kvalita vajicok atd.
Pokial si chces vysetrenie platit sama, iste ti ho s radostou urobia aj teraz.