Zlé rozhodnutie

Príspevok v téme: Zlé rozhodnutie
Caroline7

Ahojte, pred asi 3 rokmi som spravila zlé životné rozhodnutie a odvtedy sa dosť trápim. Jednoducho nedá sa to už vziať späť a ja sa s tým neviem dosiaľ zmieriť. Teraz budem musieť spraviť ďalšie veľké rozhodnutie, ale vzhľadom k tomu predošlému rozhodnutiu ani jedna alternatíva nie je taká, akú by som si predstavovala a s ktorou by som sa vedela stotožniť. Keby som sa vtedy rozhodla inak, podľa srdca a nie podľa rozumu, všetko mohlo byť teraz jasné. Neviem čo mám robiť, jednak sa desím toho, že spravím ďalšie zlé životné rozhodnutie a to už neviem ako by som prekúsla a jednak sa vôbec neviem rozhodnúť, keďže sa s žiadnou alternatívou neviem stotožniť. Mám pocit, že jediné čo by pomohlo je vrátiť čas.

Možno mi na toto ani nikto neodpíše... Vlastne ani neviem akú radu čakám. Mám strach, chcela by som žiť ako predtým. S psychologičkou mám ešte dávnejšiu skúsenosť a práve preto si nemyslím, že to by bolo pre mňa riešenie. Bohužiaľ nechcem sem ani písať konkrétne o čo ide... Ja viem, asi mi nemáte ako pomôcť, poradiť, ale ak predsa by vám niečo napadlo, budem veľmi vďačná.

danbar

Ahoj caroline 7,zaujual ma tento prispevok,no prave ma čas nahaňa,vratim sa k tejto teme,velmi rad by som o tom pokecal,M

nikaroxy

presne ako píšu nižšie. Veci, ktoré sa stali už nevieme zmeniť. Môžeme sa z nich len poučiť a nikto nie je neomylný. Nech už ide o čokoľvek, vždy sa treba snažiť rozhodnúť tak aby si sa riadila rozumom. Viackrat som sa riadila srdcom, zlutovanim sa, radami iných a nedopadlo to dobre. Preto treba zvážit pre a proti. Verím že sa rozhodne správne a to čo bolo už netreba riešiť :)

Tahlly

Choď ďalej. Keď som mala 21, mala som frajera mali sme sa radi, vzali sme sa a on ma začal biť. Rozviedli sme sa a ja som bola ešte mesiace po tom na antidepresívach a musela som chodiť k psychológovy. O 2 a pól roka som začala chodiť s milým chalanom. Keď sme sa po 7 mesiacoch vzali, bála som sa. Ale teraz sme spolu už 4 roky, máme 2 malé deti a som rada, že som to spravila. Asi ti to nepomôže, ale niekedy to treba riskovať.

pandorica

Máš pravdu Agnes,život vie byť fakt tvrdý,ale človek dokáže zvládnuť veľa,niekedy sa to až zdá nemožné

Agnes999

Zivot nas niekedy bije ale ako sa hovori, co nas nezabije to nas posilni. Kolko krat som ja bola tak sklamana a zronena, ze som si hovorila ze dalsi kopanec od zivota uz neprezijem. A prezila som, vsak co ine mi ostavalo. Kazdy v zivote robi chyby ale ti rozumni sa na nich poucia.

pandorica

niektorí to robia tak,že si na papier napíšu pre a proti a potom sa rozhodnú.alebo si predstav tú najhoršiu variantu, ktorá by sa stala,ak by si sa rozhodla pre jednu a tú najhoršiu variantu pre druhú možnosť

ververka

Ale ved minulost nezmenis, vies si zmenit buducnost.
tak rob tak aby si sa mala lepsie, ak to ide, snaz sa zit a robit tak, aby si nic nemusela lutovat.
Nic ine sa na to povedat neda.
Treba zit a nie lutovat sa.