Ahojte, pred asi 3 rokmi som spravila zlé životné rozhodnutie a odvtedy sa dosť trápim. Jednoducho nedá sa to už vziať späť a ja sa s tým neviem dosiaľ zmieriť. Teraz budem musieť spraviť ďalšie veľké rozhodnutie, ale vzhľadom k tomu predošlému rozhodnutiu ani jedna alternatíva nie je taká, akú by som si predstavovala a s ktorou by som sa vedela stotožniť. Keby som sa vtedy rozhodla inak, podľa srdca a nie podľa rozumu, všetko mohlo byť teraz jasné. Neviem čo mám robiť, jednak sa desím toho, že spravím ďalšie zlé životné rozhodnutie a to už neviem ako by som prekúsla a jednak sa vôbec neviem rozhodnúť, keďže sa s žiadnou alternatívou neviem stotožniť. Mám pocit, že jediné čo by pomohlo je vrátiť čas.
Možno mi na toto ani nikto neodpíše... Vlastne ani neviem akú radu čakám. Mám strach, chcela by som žiť ako predtým. S psychologičkou mám ešte dávnejšiu skúsenosť a práve preto si nemyslím, že to by bolo pre mňa riešenie. Bohužiaľ nechcem sem ani písať konkrétne o čo ide... Ja viem, asi mi nemáte ako pomôcť, poradiť, ale ak predsa by vám niečo napadlo, budem veľmi vďačná.