Co dalej s malym sebavedomim ?

Príspevok v téme: Co dalej s malym sebavedomim ?
bezmoc

Dobry vecer ludia! Co dalej s tym znizenym sebavedomim, s letargiou, zaspatim vseobecne v praci v aktivitach, apatiou, v minulosti so sexual zneuzivanim, v sucasnosti aj s nezodpovednostou, nesmelostou ? Neviem sa naucit pocuvnut vlastny vnutorny hlas (intuicia?). Nieco mi nasepkava ze toto je ok rozhodnutie alebo spravny krok a nepocuvnem to. Urobim si naopak alebo to zmenim. Som aj uzavrety a malo aj emocie ci nadsenie ukazujem. Vo vacsej skupine ludi sa viac stiahnem ako bezne. Este viac teda.

Co vas napada ? Dakujem vam

nikaroxy

Píšeš o viacerých problémoch naraz. Zasptie v práci pri aktivite určite nie je v poriadku. Pravdepodobne to bude hlbišho rázu ako len jarná unava. Apatia, nesmelosť, podhodnocovanie seba a určite aj sexiualne zneuzivanie može viest k viacerých psychickým problémom. Už tým, že si sem napísal je zrejme že tvoja situácia je važnejsia a mas problem ju zvladnut sam. Určite by som ti ako ,,polovičatý,, odbotník odporučila návštevu psychológa, ktorý ťa určite navedie na psrávnu cestu. Hlavne vždy treba riešiť problemy z minulosti - častokrát nam totiž ovplyvňujú buducnosť či pritomnosť. Vela stastia ahlavu hore. Treba si veriť!