Rebélia

Príspevok v téme: Rebélia
mackani

No takže, ako začať :P Mám 17 a som dosť divoká. Ked idem niekam na disco a vypijem si troška,tak do nálady,tak musím si tam nájsť nejakého chalana. Tancujeme spolu,bozkávame sa, hladkáme,chytáme a potom ho bud ja alebo on mňa odvedie niekam von a tam sa spravíme. Nie sex,ale to ostatné. Potom na druhý deň sa cítim tak ... no jak ku*** troška. Stane sa to vždy na každej diskotéke. Moje motto je že užívať si život kým sme mladý,lenže ked sa niekedy nad tým zamyslím tak mi to príde inak. Neviem čo si mám o tom myslieť. Prosíííím vyjadrite sa a dúfam že som neni sama :D Robí to alebo robil to niekto? :D A mám aj veľký problém nájsť si niekoho. Veľa chalanov ma chce,ale ja asi sa bojím o svoju slobodu,že len jeden chalan... Hmm...

mackani

No to máš pravdu, asi nie som zrelá na vzťah. Ale ked kamošky už majú a je to tak pekné. Lenže,no nič ... Tak ale vieš je to dnes moderné že Friends with benefits. Užívanie si bez záväzkov. Ale dík za radu. Budem sa snažiť to stopnúť

lilyianka

hlavne by si to mala prestať robiť kvôli sebe, kvôli tomu, aby si sa necítila ako ..... to si myslím, že je dosť dobrý dôvod nie?? pozri si ešte mladá, preto na každom chalanovi niečo nájdeš, lebo podvedome podľa mňa nikoho nechceš, síce by si chcela, ale nie si na to zrelá ...
inak pozor na to, aby si časom neskončila tak, že ta budú tí chalani chcieť len pretiahnuť...takže to stopni radšej už teraz v "zárodku"

mackani

No že veľa chalanov ma chce,lenže ja ich odmietam. Vždy nájdem nejakú chybičku ,i ked malú. Neviem prečo to vlastne ani robím :/ Nechcem byť na nich zlá,ked sa tak snažia, ani neviem na koho vlastne čakám. Stále si myslím,že príde lepší.

mackani

Hmm dík za názor. Neviem ani poriadne čo mám nato odpísať. Veľmi si chcem nájsť nejakého chalana na vzťah. Potom jasné že to nebudem robiť,lenže... Neviem, asi len ten chalan to vyrieši, inak nemám takú pevnú vôľu. Lebo nemám pre koho prestať ani prečo. Takže..

lilyianka

A mám aj veľký problém nájsť si niekoho. Veľa chalanov ma chce .. tymto slovám nerozumiem .. tak chcú ťa alebo máš problém si niekoho nájsť? lebo tu si protirečíš

lilyianka

to, že si pripadáš ako k...., no čo dodať, asi len to, že si máš prečo tak pripadať, ved sa tak aj chováš ..máš len 17 a toto? ako sorry, dobre, píšeš, že si chceš užiť život, ael to sa dá aj inak ... potom keď budeš mať 25, budeš mať vážny vzťah a dotyčný sa dozvie ako si sa chovala, myslíš, že bude nadšený? isto nie!!! a o pár rokov ani ty nebudeš moc rada z toho, aké meno si nedajbože urobíš alebo ako si sa chovala ... takže buď skludníš hormón alebo to bude gradovať ešte vyššie ..