No takže, ako začať :P Mám 17 a som dosť divoká. Ked idem niekam na disco a vypijem si troška,tak do nálady,tak musím si tam nájsť nejakého chalana. Tancujeme spolu,bozkávame sa, hladkáme,chytáme a potom ho bud ja alebo on mňa odvedie niekam von a tam sa spravíme. Nie sex,ale to ostatné. Potom na druhý deň sa cítim tak ... no jak ku*** troška. Stane sa to vždy na každej diskotéke. Moje motto je že užívať si život kým sme mladý,lenže ked sa niekedy nad tým zamyslím tak mi to príde inak. Neviem čo si mám o tom myslieť. Prosíííím vyjadrite sa a dúfam že som neni sama :D Robí to alebo robil to niekto? :D A mám aj veľký problém nájsť si niekoho. Veľa chalanov ma chce,ale ja asi sa bojím o svoju slobodu,že len jeden chalan... Hmm...
Rebélia
moccacino úplne s tebou súhlasím. Tá sloboda :/ Tiež si to neviem predstaviť že stop vš. akciám a pod... hmm a kolko máš rokov?
mackani, Ballotela...ja som natom presne tak isto, chcela by som nejakého chalana aj by sa našli nejaký čo by boli suci na vztah ale keď si predstavím ..že...Mať vzťah?...to by sa mi stopli všetky akcie a pod. vy by ste si to vedeli predstaviť ?
Balotella, no ako vidíš všetci nás tu odsudzujú. Dobre ,tak možno je to naša chyba. Ale tak ja to už nechcem robiť. Skúšam odmietať tých chalanov a jedneho som odmietla. Ale nedarí sa mi to velmi.... :/ Aj ty by si chcela,aby si to nerobila?
moj nazor, si mlada, v tom veku clovek vela rozumu nema, alebo n9ejakych brzdiacich moralnych zabran... mne to pride nechutne sa takto lacno nukat komukolvek. ked by som mal frajerku s takou minulostou, tak dakujem neprosim, mne sa to hnusi...
mackani - som velmi rada ze nie som jedina. tiez mam tento problem proste stale ked si vypijem na diskoteke tak zacnem mat velku chut na sex ale musi ma ten chalan fyzicky pritahovat inak nie! a vzdy si poviem ze uz s tym prestanem ze sa idem len zabavit a hotovo ale to sa neda. a s tymi chalanmi ta uplne chapem som na tom tak isto. tiez mam 17 a ma o mna viac chalanov zaujem lenze tiez mam ten pocit ze ved moze prist lepsi tak sa mu zacnem vyhybat a podobne..... tiez sa uz chcem zmenit! myslela som si ze iba ja mam tento problem.
uvidíš ako sa sama budeš cítiť lepšie ak s tými excesmi prestaneš .... veď choď kľudne na diskotéku, zabav sa, ale nič tam s nikým nemaj .. maj nejakú hrdosť, si predsa žena!!!
Ahaa hmm takže typujem od 20-30 taká veková hranica ... Ale naozaj si skúsim vstúpiť do svedomia a pokúsiť sa o napravenie samej seba.
nálady poznám, ale takého správanie u mňa určite nie ..a vek? povedzme, že by som mohla byť tvojou o dosť staršou sestrou ..ale nie zase moc ..
Ved hej ja viem,ale to dospievanie je tak ťažké. Hormóny,výkyvy nálad atd. Ale to poznáš určite. A kolko máš rokov?
moderné to je, ale ty si z toho príklad brať nemusíš, hlavne, keď máš LEN 17r. a to, že ostatné kamošky majú chalana a čo? keby mala každá tetovanie aj ty ho musíš mať? to nie je o súťažení alebo len o slovíčkach MáM, NEMáM ..