Paroxetín a veľké nič?

Príspevok v téme: Paroxetín a veľké nič?
DeepDeath

Zdravím vás všetkých. Založil som túto diskusnú tému, pretože by som sa chcel dozvedieť niečo od vás, ktorí máte skúsenosti s AD zo skupiny SSRI a s účinnou látkou Paroxetin hydrochloride. Ide v podstate o to, že mi moj psychiater predpísal tieto antidepresíva na panickú poruchu s agorafóbiou, depresie, odmietavé a vyhýbavé sociálne správanie a tak ďalej. Ja ho beriem už piaty deň po 10mg, neskôr po 20mg, a ja necítim z neho žiadne účinky, ani vedľajšie účinky. Je to tak, akoby som nič nebral. Psychiater mi vravel, že zo začiatku môžem mať nejakú nevoľnosť, bolesti brucha, znížená chuť do jedla... ale že to nebude trvať dlho, iba prvé dve-tri týždne. Keď som si prečítal leták, ktorý je pribalený, tak ma chytila neskutočná panika. Čítal som rôzne diskusie a fóra na nete, aké majú ľudia z nim skúsenosti a vyšlo mi to tak 50% na 50% a povedal som si: "oks, už som zažil aj horšie, toto ma snáď nedostane!" A tak som sa rozhodol, že to skúsim a začal som brať prvé pilulky "šťastia." Dnes je to piaty deň a ja necítim vôbec nič, ani vedľajšie účinky. Tak neviem, či je to dobre, alebo nie? Nebudete mi veriť, ale normálne začínam pociťovať slabú paniku, že sa nič nedeje. Asi by som mal byť rád, ale opak je pravdou. Tak ak ma niekto nejaké skúsenosti s týmto a chcel by sa podeliť, tak šup sem, budem veľmi rád. A tiež budem veľmi rád, ak sa nebudú tu vyjadrovať tí, ktorí nemajú ani šajnu o tom, alebo tí, ktorí si nevedia napočítať do nula. O to viac budem rád, ak sem nebudú písať tí "narušení" tie svoje smiešne "kalistotické" bludy o alternatívnej liečbe typu nejakých rastlín, šport, prechádzky a tak ďalej. Ďakujem, prajem krásny deň.