Ústna maturita 2013 čo na seba ?

Príspevok v téme: Ústna maturita 2013 čo na seba ?
Nyki

Ahojte :)

Riešim taký delikátny problém, vzhľadom na to, že v máji máme písomné maturity, už teraz začínam riešiť čo na seba :) Aby som nevyzerala ako z roku "x" ale zároveň to nebolo príliš prehnané, veď treba ísť s dobou. Našla som na internete šaty presne podľa môjho gusta s najhorúcejším trendom cvočkami ! Podľa mňa sú úžasné a hodili by sa. No maminka trošku pochybuje, či sa hodia. A ja sama mám trochu tiež pochybnosti, no už sa v nich vidím :D Poradíte ? :)

Posielam link na dané šaty :)

bank.scene7.com

0vecka

co vam drbe ludia? akoze tie saty sa az tak nehodia na maturitu to je pravda ale skor preto lebo mi pridu vecerne... ale so slapkou to fakt nema nic spolocne... :-D

VEDMA

Ja byt skusajuca a vidiet maturantku v tomto, tak ju tak prevetram, ze sa nebude vediet ani podpisat...absolutne, ale absolutne nevhodne. Vo volnom case si chod aj bez kratasov, len v gatkach, to je tvoja vec. Ale aj na zaostalom Slovensku je nutne dodrziavat isty kodex pri tak zavaznych udalostiach, akou je aj maturita (bez ohladu na to, ci to je fraska)

H orizont

A aké to máš vlastné maturity v názve ústne v text e písomne : D Ja byť skúšajúci a vidieť ta v tých šatám tak si pomyslím že ma chceš ohúriť telom nie vedomosť ami : P

Nyki

no a tohto som sa obavala, zaostale Slovensko, vsade vo svete sa to nosi, bezne. Ale dobre dakujem za radu objednam si ich ale na maturu pozhanam nieco ine :-) mimochodom nenosim take veci bezne, nepridu mi nejak kratke ako napisalaOvecka zakryju cely zadok a polku stehien.Ved aj sukne z vysokym sedom maju dnes cca taku dlzku a je to.v.pohode. Ale naozaj zaostale Slovensko aj ked si hodin kratasy z.vysokym sedom kukaju na mna ako z.inej planety. predsudky predsudy. to je ako mam tetovanie som vrah. dam si taketo saty som slapka. pomoc.