Tehotná?

lea128

No to je vyborne, ze ma zajtra termin u gynekologicky. Mala by jej dobre poradit. Tak drzim palce nech to zajtra dobre dopadne. Nech priatelka len povie gynekologicke uplne vsetko, aby jej vedela objektivne poradit:)

Elo

Ale tak nepretrhlo sa to hned asi tak asi po pol hodine, nie stalo sa to dnes uvidim ona ma zajtra termin u gynekolokičky ohladom antikoncepcie a tak sa spyta hned aj na toto ak poradi aj ona to čo ty tak to kupime a dakujem ti

lea128

Elo, ja neodporucam velmi tabletku po Escapelle, lebo podla mojho nazoru ju zeny casto beru, aj ked sa bat nemusia, ale v tvojom pripade by som ju mozno aj zvazila, kedze ste v tomto neskuseni a mladi. Ked nepreslo este viac ako 48 hodin, ci do kolkych hodinach sa uz. Pozri si na nete. A nabuduce si treba davat na take veci vacsi pozor.

Elo

Tak bolo to ked som chcel isť do nej ale a tlakom sa to pretrhlo niesom si istý .. nemyslim si že sm bol uplne v nej až teda chapeš ako to myslim

lea128

Elo, o takjeto situacii som uz citala a docitala som sa, ze po pohlavom styku v penise este zostavaju spermie a preto sa moze stat, ze dojde k oplodneniu...Ale ked ste mali kondom, ktory, aj ked praskol...nemuselo dojst k oplodneniu, ale to je len moj nazor. Horsie by bolo, keby ste isli druhykrat na ostro, sanca by tam bola vyssia. Ale kludne sa mohlo stat, ze sa z kondomu nieco dostalo vonku, to je tazko povedat. Keby si isiel po prvom pohl.styku na WC,ziadne obavy by si nemusel mat...skoda. Kedy mala priatelka naposledy menstruaciu? Mozno ste si vsimli cas, ze je kondom rozthnuty a bude to v poho...ale je tu urcite riziko otehotnenia.

Elo

Dobrý večer, chcel by som sa spýtať, s priateľkou sme mali poh. styk, 2x po sebe s ochranou, prvy krat som sa spravil ale vytiahol som, asi po 5min sme šli znova ( nešiel som sa vymočiť )
potom sme šli zasa a asi po pol hodine ked sme zmenili polohu tak kondom praskol. máme mať nejaké obavi? ked nejaké spermia ostali ešte vo mne a neškor sa dostali do kondomu a potom do nej? nemala pravidlny ciklus posledny ale pred tym mala skôr o 2 dni. Dá sa z toho ostatku čo ostalo vo mneotehotnieť? zažívame to obaja prvy krat tak mame obavi. dakujem za pochopenie

M 25

tak ale neuviedla presne, kedy ten sex bol .. takže to, že jej to mešká už dva týždne, nemusí nič znamenať a z toho sa to nedá presne vyčítať, ked už musím byť taká presná ;)
ale aj tak dík za upozornenie

M 25

ten test jej nepomôže, ked si ho spraví na druhý den, či o dva dni po sexe :D
riziko tu je vždy, nikdy sa nespoliehaj na plodné, neplodné dni ..
a ked nechceš byť tehotná, prečo spíš bez ochrany?? potom takto stresuješ