Caute, ako je to s parkovanim na Antolskej? Je tam spoplatnene parkovisko?
Vie mi niekto poradit kde najdem centralny prijem?
Nemocnica Antolska
miška bolanatej antolskej alebonie. najprv hovorí katastrofa, potom super a potom zase katstrofa. Tak bola tam?
Raz za uhorský rok idem na pohotovosť chytili ma kríže,krásnych 240minut čakania
Keď som prišiel na radu ,celkom fajn doktor,ide preč ,preto čo sa tam deje a nič sa tam nerobí pre pacienta
Len tak ďalej pohotovosť Antolská ,ten kompetentný čo za to môžu to asi citát nebude
Na antolsku som prisla v sobotu rano 24.6 2017 o silnymi bolestami bucha z coho sa neskor vyklul gynekologicky problem-prasknuta cysta. Na centralnom prijme na chirurgii mi pan pseudo-doktor stale tykal, bol ku mne drzy, jeho diagnoza bola, ze som mala divoky sex a preto ma boli brucho.... TOTO su odbornici?
Doktor bol senilny, nic nepocul aj ked som mu zopakovala slovo 6 krat... Bol dezorientovany, sestra mu musela hovorit, co treba spravit, mala som velmi silne bolesti brucha a ked mi ho prehmataval, robil to velmi surovo. Naopak pan doktor na gynekologii mi brucho vysetroval velmi citlivo a bol velmi mily.
Myslim si, ze toto je uz naozaj velmi silna kava a nie je to spravanie hodna doktora, ale robotnika z piatej cenovej.
Dnes 23.12.2015 som navštívila Antolskú nemocnicu - kde som mala byť vyšetrená a mala som mať kontrolu. Prišla som cca 15:45 hod na úrazovú chirurgiu. Pán doctor nemal záujem - už len ako pozrel na chodbu a mal pripomienky - čo ste prišli? Ako to takto neskoro chodíte? No už idú Vianoce, už to začína? Toto ma tak odradilo, že som si zobrala svoje papiere a odišla som. Odišla som na Kramáre a samozrejme, že ma ani tam nezobrali. Čo je toto za systém? V pondelok som navštívila Antolskú nemocnicu a bol tam príjemný personál. Pekne ma vypočul Pán doctror MUD.r Július Figel, bola som ošetrená a ešte sám mi odporučil kontrolu na amb. 23.12.2015 Pri zhoršení stavu sa bude ihneď hlásiť na našej amb. Tak som dnes vlastne nebola vyšetrená, lebo na Kramáre nepatrím a nieje dôvod a Antolská má príjemného doctora.... čo nemá záujem
flegma, dakujem
davno som tam nebola, takze ci je spoplatnene neviem, ale tusim pred polrokom bolo zadarmo
len je problem najst miesto
centralny prijem je dole, pod terasou, ako parkuju sanitky
funguje tam vratnica, takze pripadne sa popytas...
nikto?