tento pocit mávam dosť často, záleží od okolností...napr. dnes mám ešte prázdniny, priateľ ráno odišiel do práce, aj všetci ostatný doma, a ja som zostala sama, normálne ,,nevoľnosť,, na mňa došla. Je to normálne? pritom to nechápem, si pamätám, že keď som bola ešte na zákl./stredn.škole, tak som si takéto okamihy samoty užívala...
proste si všímam, že aj keď sa mám zavretá v izbe učiť na skúšky, tak ma popadne tento pocit, a som z toho riadne nesvoja, občas si aj poplačem...a pritom aj v minulosti som sa učievala v izbe zavretá, hoc nie tak veľa, ale nebrala som to tak ,,tragicky,, ako teraz. ach, prosím váš, čo môže byť za tým? prečo sa takto cítim?
Pocit samoty
Mozno mas sklony k depresii. Vonku je zaroven malo slnka, aj s tym suvisia depresie. Pusti si hudbu a tancuj na nu, je to zaruceny recept na zlepsenie nalady ;-)
Ahoj, nič si z toho nerob, Ja som na tom podobne tiež priateľ príde ku mne cez víkend , potom musí odísť a ja mám pocit samoty dosť často. Ale snažím sa to kompenzovať. Pomáham doma, čítam si časopisy, stretnem sa s kamarátkou, učím sa atď. Takže ani u teba to určite nie je nič vážne
len si nerada sama , tak ako ja. Skús si zašportovať alebo rob niečo prospešné a čas ti zbehne rýchlejšie.