Viem, že tu je už xy takýchto podobných tém..a aj to, že každý chlap je iný, ale komu sa zverím, ak nie tu...4 mesiace sa stretávam s jedným chlapom veľmi invenzívne, spávame spolu, trávime spolu kopec času, celé noci, ak sa dá...zo začiatku som chápala, že sa nechce hrnúť do neznáma..no teraz??? koľko času ešte pretečie? lebo ja sa takto neuveriteľne trápim..už som sa ho to pýtala aj priamo, no vždy je odpoveď rovnaká..je mu so mnou príjemne, má ma veľmi rád, som úžasná..a keď poviem, že nech už povie na rovinu, lebo tak ďalej nevládzem, hlavne na verejnosti keď ho ani chytiť nemôžem, nič...tak povie, nech naňho netlačím, nech to nechám tak a neriešim...doteraz mal jeden vzťah dlhoročný, v ktorom sa sklamal..chápem, že môže byť opatrnejší, ale čo je veľa to je veľa a niekedy sa možno oplatí riskovať a nie mňa naťahovať...ja si nechcem vyprosovať od niekoho lásku...chová sa ku mne vždy super..ale ale...nechcem hneď počuť ako ma miluje ani že chodime spolu...ale proste chcem vidieť, že to má zmysel a nepovie mi niekedy stop a dovi dopo...nechcem byť pre niekoho len zábavkou..on povie, že sa to lepší..no čo je toto za význam..ľudia sa môžu lepšiť v práci, v športe, ale v tomto??? :( neviem čo robiť...
Po 4 mesiacoch sa stále nevie vyjadriť
jeden magor, na ktoreho mam dodnes nervy ( z ineho dovodu, je to proste chrapun ako clovek, nazyva tieto zeny
'intimne kamaratky' :DDD
no jasnejsie sa to uz ani podat neda, krasne zhrnute v 2 slovach
ok, tak ja ti to vysvetlim:
Ty si pre neho velmi dobra KAMOSKA NA SEX bez zaväzku.
Uz je na tebe, ci ti tato rola vyhovuje, ak nie, tak to ukonci TY.
Dávaš mu sex, viac nechce bejby si mu len vecickou na súlož. Tvoja chyba.
presne takuto podobnu situaciu som vyriesila min. tyzden...taha ta len za nos, nechce vztah a vyhovuje mu, ze spolu spavate ostatne reci su vyhovorky :) mne bolo predtym tiez povedane najskor,ze potrebujem cas, potom neries, nechaj to tak a na koniec ja ani sam neviem co chcem a otazka co odo mna vlastne cakas-skoro som na rit padla ked sa ma to opytal... povedala som, ze uz vobec nic a odisla som a tym som urobila za vsetkym obrovsku bodku a strasne sa mi ulavilo...takze kasli na neho a nenechaj sa vyuzivat
Ahoj, podla mna ta len vyuziva. Ty chces vztah, on zrejme nie. Ma sex kedy chce, bez akychkolvek zavazkov. Neverim, ze by nevidel, ze to ublizuje. Ja by som volila jasne stanovisko a uz by som s nim nespala.
každý kto sa ho spýta či som jeho priateľka, tak ho opraví...veľmi dobrá kamoška :((( toto ma už zabíja