Viem, že tu je už xy takýchto podobných tém..a aj to, že každý chlap je iný, ale komu sa zverím, ak nie tu...4 mesiace sa stretávam s jedným chlapom veľmi invenzívne, spávame spolu, trávime spolu kopec času, celé noci, ak sa dá...zo začiatku som chápala, že sa nechce hrnúť do neznáma..no teraz??? koľko času ešte pretečie? lebo ja sa takto neuveriteľne trápim..už som sa ho to pýtala aj priamo, no vždy je odpoveď rovnaká..je mu so mnou príjemne, má ma veľmi rád, som úžasná..a keď poviem, že nech už povie na rovinu, lebo tak ďalej nevládzem, hlavne na verejnosti keď ho ani chytiť nemôžem, nič...tak povie, nech naňho netlačím, nech to nechám tak a neriešim...doteraz mal jeden vzťah dlhoročný, v ktorom sa sklamal..chápem, že môže byť opatrnejší, ale čo je veľa to je veľa a niekedy sa možno oplatí riskovať a nie mňa naťahovať...ja si nechcem vyprosovať od niekoho lásku...chová sa ku mne vždy super..ale ale...nechcem hneď počuť ako ma miluje ani že chodime spolu...ale proste chcem vidieť, že to má zmysel a nepovie mi niekedy stop a dovi dopo...nechcem byť pre niekoho len zábavkou..on povie, že sa to lepší..no čo je toto za význam..ľudia sa môžu lepšiť v práci, v športe, ale v tomto??? :( neviem čo robiť...
Po 4 mesiacoch sa stále nevie vyjadriť
Prečo sa na verejnosti nemôžete drzat? Hanbí sa za teba? Je ženatý?
Mas pravdu Doubledog, jediny kto je neuprimny v tejto situacii je ona sama k sebe. Ako som uz pisala, nechce sa mi verit, ze nevie ako to v skutocnosti je.
doubledog: tak vies, pre zeny je tazke vedomie, ze ich ma niekto len na sex - prijat, pretoze to vnimaju ako nieco velmi ponizujuce, to len na objasnenie
samozrejme, ze je to na nej, 4 mesiace nie je az tak dlha doba, no takze to preboli...ked sa s nim rozide
vsak jasne, to ani nikto neneguje
problem je v tom, ze ona tajne dufa, ze sa stane zazrak a on s nou bude chciet mat poriadny vztah
ale je to zbytocne snivanie a robenie si nadeje...
posli ho kade lahsie
Nema to s nim zmysel, zrus s nim akykolvek kontakt a pohladaj niekoho, kto chce normalny vztah a nielen sulozenie. Ja som mala kedysi takeho kamarata, od zaciatku mi hovoril, ze vztah nechce. Nebolo to len o sexe, aj sme chodili na vylety, bolo nam dobre. Po roku stretol lasku svojho zivota ako sa vyjadril a mna poslal do kelu. Stane sa to aj tebe ak to neukoncis. Z nejakeho dovodu s tebou nic viac nechce a caka na lepsiu. Ty si mu dobra zatial, aby nemusel sam masturovat alebo si platit drahe prostitutky. Chlap ked chce babu tak s nou zacne chodit jedno ci den predtym ukoncil desatrocny vztah. Sklamanie sa vo vztahu je najcastejsia vyhovorka preco nechce. Ale mozes mi verit, ze ked povie, ze sa neciti na vazny vztah, znamena to len, ze sa neciti na vazny vztah s tebou. Je to ponizujuce chodit na verejnosti 5 krokov za nim (obrazne) aby vas spolu nahodou nikto nevidel.
Nic viac nez mas teraz neodstanes. Ak by mal k tebe nejake realne city alebo s tebou nieco planoval, tak by ti to rovno povedal. Takto ma sex a ziadne zavazky. Zmier sa s tym a zariad sa podla toho. Nechce sa mi verit, ze aspon podvedome netusis, ze z toho nic nebude. Teda okrem toho sexu.