Dobrý deň,
pred dvoma dňami sme s priateľom mali prerušovaný pohlavný styk. Netrval dlho a tiež vyvrcholil mimo mňa. V ten deň mi skončila menštruácia čiže to bolo 6. deň cyklu no mám ho nepravidelný takže neviem presne ktoré sú plodné a ktoré neplodné dni. Chcela by som sa opýtať aká je šanca otehotnenia.
Riziko otehotnenia
ale test si sprav.. to, že si TO dostala, ešte nič nemusí znamenať ..
tak oznamujem teda ako to dopadlo :) a našťastie dobre ja som nekupovala ani tehotenský test ale prišli krámy takže by to malo byť fajn :)
Takže kúpil som 3 testy, 2x pepino čo majú tú citlivosť 10, a další inej značky čo ma citlivosť 25, jeden test (10) si spravila večer počítam že na 27 deň cyklu ( čo je cca 20 dní po styku ) vyšiel negatívne, další (10) si spraví z ranného moču a ten 25 odkladám, keby sa náhodou nedostaví menštruácia. Dúfam že sa dá týmto testom veriť. Lebo predpokladám že ak by mala ovuláciu v ten deň styku tak po 20 dňoch, by vajíčko mohlo byť eventuelne uhniezdené a už aj 5 dní pekne vylučovať ten hormon, i keď to ludské telo je tak nevyspytatelné, a každé jedno jedinečné že človek nikdy nevie :-D
Dúfam že to dobre dopadne, ja tiež trpnem, nič iné nám neostáva len si držať palce nech to dopadne a na bábo ostane ešte spústu času a prešukaných nocí ( s rozumom ) :-D no priznám sa prerušovaný styk som mal možno 100 krát, no ani raz sa nič nestalo, ale teraz mam akýsi divný pocit z toho celého :-D no uvidíme či sa dá na prerušovanú súlož spolahnúť, a tí čo otehotneli skrz tento fakt, boli len opití :-D ludia sú všeliakí, najme to či niekomu ušlo alebo nie vie najlepšie chlap, nepáči sa mi keď o tom mudrujú ženské :-D
Určite napíšem ako to dopadlo verím tomu že dobre :) ale na test je ešte príliš skoro...skúsim počkať ešte aspoň 10 dní
veterans, chcela by som mať tvoju istotu :D :D nikdy nie je nič 100% :D
Počkaj či prídu mesiačiky a skús si spraviť test, a isto sem pridaj to ako to dopadlo, lebo ako čítam mnoho článkov vela ludí rieši problem no potom sem nenapíše ako to nakoniec skončilo :-) a vytvárajú sa stale nove a nové debaty
a ešte k tomu cítim bolesť pri pravom vaječníku hlavne keď si to stlačím ale neviem či si to už len namýšľam alebo to dáko môže súvisieť alebo som proste len prechladla
Tuss: tak sa teda môžme modliť spolu
Veterans97: nie je to 100% určité riziko tam je a malo by byť minimálne len neviem presne aké no čítala som že mnoho párov to takto praktizuje bežne a už dlhé roky nič tak dúfam že ja nebudem z tých "šťastných"
Ja som zažil niečo podobné bolo to druhý deň po konci menzesu teda predpokladam cca 9DC, dám ti vedieť ako to dopadlo ..... najviac ma trápi to že cca 5 dní potom čo je 14-15DC dostala 2 dnové slabé špinenie, ako pri mesiačokoch. Tak sa len modlím aby to boli zlbnuté hormony a nie uhniezdenie vajíčka ........