Nízky vzrast - rastový hormon

RNG

Rastovy hormon, hGH je velmi draha zalezitost, picha sa injekcne. Ale vylucovanie rastoveho hormonu sa da stimulovat zvysenim dopaminu v tele, a to doplnkom L-DOPA, v davkach 250 az 500 mg L-DOPA. Zdroj L-DOPA je bob konsky(1% az 1.5%) alebo africky bob, mucuna pruriens, s vyssim obsahom, v niektorych vyrobkoch zvysenym az na 15%,aj viac, postri napr produkt firmy NOW Foods predavany cez iherb.com a ine internetove predajne.

michael

Môžeš skúsiť aj hormon, ale som presvedčený , že to čo som ti ja napísal ti pomôže oveľa viac.Pretože hormonu budú chýbať zrejme nejaké koenzými ,( tj. látky ktoré ho spúšťajú) a preto sa nenaštartuje tak, ako sa od neho očakáva .Kde to mlieko to má všetko vsebe.Rožky (biele) s mliekom aj cukru môžeš dať.

timo

michael..tak vdaka za podporu,urcite to skusim. Nepasterizovane mlieko- take sa vobec da aj kupiť? :)
A ty si sa konkretne už s niečim takymto stretol?
A aky maš nazor na rastovy hormon?

michael

Význám sa v tom ver mi myslel som to vážne.Je pravdou ale, že chap rastie do cca 24 rokov a žena do 21 rokov.Tak že veľa čau nemáš ale skus to držím palce.Nech ta neodradí nejalé ukončenie rastu kostí.Mohol by som to všetko vysvetliť ako to je ale ja nebudem za každym písať romány.(lekár nie som ale čo píšem tak to má zmysel.) Je to moj koníček rozmýšľať nad niečím s čím sa už tak povediac nedá pohnúť.Skus to ved za to nič nedáš.Šanca tu je.

michael

michael....teraz neviem či si so mna robis srandu alebo co :) kto si, daky vyzivovy poradca alebo lekar? A ak naozaj hovoris vazne, tak myslis ze by som este mohol vyrast?

michael

Prečo si stým skôr neprišiel za mnou (smiech) Všetko čo si napísal je pravda, ale ešte sa dá tomu pomôcť.To nie je o genetike, to je o tom, že ti dávali(hlúpu) stravu ako pre dieťa.Od zajtra začneš piť nepasterizované mlieko , tj.také aby v sebe malo enzými veľa mlieka každý den, a ktomu rohlíky biele pečivo bez masla. Ešte sa mi raz podakuješ,aj ked nevieš komu.Mäso obmedziť na minimum!