Ahojte. Mám jeden problém. :) Mám priateľa, som s ním skoro dva roky :). Bohužial sa stále sťažuje na to že priberám, aj v sexe je to tak že začínám ja. Keď sa ho pýtam tak mi povie že jeden z dôvodou je to že stále priberám. Neviem ako to somnou myslí. Raz mi povedal, že v 30ke budem mať 90 kilo a čo potom somnou bude robiť :) To bol taký kompliment s urážkou. Ako keby plánoval somnou budúcnosť. A v sexe nemám problém. Hopnem nanho vybozkávam ho a má ho tvrdí ako kameň. Je to asi hanba, že neviem schudnúť aby som sa mu páčila, však ? :(
Som pre neho tučná
aj moletky maju svoje čaro, ale ked on chce mat chudú tak sa radšej rozidte , lebo neskôr to bude ešte horšie a aj by ta podvádzal.Niekomu sa práveže silnejšie ženy páčia a niekomu chudé, tak je to ako jednemu blond druhemu brunetka ...
Ale na druhej strane, mozes chodit obcas sportovat aj s nim ( ked sa bude dat), a ked sa dat nebude, tak sama. Ja som chodila s kamoskou na zumbu, ale potom jej to nevyhovovalo, tak som isla bez problemov sama, je to predsa len skupinove cvicenie, takze pohoda. Pripadne si vyber iny druh kardio aktivity- spinning, pilates, aerobik, co ta bavi...no ja ti odporucam nieco skupinove, cloveka sameho cvicit nebavi... a hlavne musis tam chodit pravidelne. Ja chodim do fitka pravidelne, vyborne sa citim, schudla som ako som chcela, snazim sa jest pravidelne a som rada, ze aj moj priatel je na mna hrdy, ze sa o seba staram :) Drzim ti palce, aby sa ti to podarilo, nie prioritne kvoli nemu, ale kvoli dobremu pocitu zo seba a z celkoveho cvicenia :) A uvidis, ked zacnes aktivne cvicit, budes tahat do toho ty jeho a on sa akurat tak bude hanbit, ze mas este pevnejsiu volu ako on ;) Daj tomu vsak cas a nechci schudnut za mesiac ci dva, vyzaduje si to viac trpezlivosti...
Súhlasím s tým. Veľmi rada by som sním chodila na výlety, na prechádzky, ale keď on je taký leňoch, do fitka zájde /ale to má vybavené súkromné a niesú tam stroje pre mňa určené/. Budem ho musieť nejako podkopnúť, a ja sa idem dať dokopy, aby zízal, keď ma budú na kúpalisku iný okukávať che :)
Nie je to od neho pekne, ze ti to priatel takto priamo vycita, skor by ta mal motivovat aby si schudla, napr. ist s tebou do fitness centra, zahrat si tenis, behat alebo motivovat ta k sportu, ktory vas oboch zaujima. Ale ako vidim, nie kazdy vie jednat diplomaticky:) Mna by ranilo, keby som videla na svojom partnerovi, ze ho uz nevzrusujem a nepacim sa mu. A myslim si, ze schudnut by si vedela, no neviem ci fakt chces...ak ano, ci to nie je len kvoli priatelovi, nie kvoli sebe samej.
Mám 177 cm a 80 kg
Nevzrusujes ho, nepacis sa mu uz. Nepises vobec kolko vazis/merias a kolko mas rokov. Ty si so svojou vahou spokojna? Lebo ak ani ty nie si, mozno je nacase s tym nieco spravit. No ak si myslis, ze on je trulo a obvinuje ta z priberania a z vyssej vahy neopravnene, daj mu kopacky a najdi si takeho, komu to vadit nebude. Lebo takto ani ty, ani on stastni nebudete.