Som pre neho tučná

Príspevok v téme: Som pre neho tučná
Mobajlka

Ahojte. Mám jeden problém. :) Mám priateľa, som s ním skoro dva roky :). Bohužial sa stále sťažuje na to že priberám, aj v sexe je to tak že začínám ja. Keď sa ho pýtam tak mi povie že jeden z dôvodou je to že stále priberám. Neviem ako to somnou myslí. Raz mi povedal, že v 30ke budem mať 90 kilo a čo potom somnou bude robiť :) To bol taký kompliment s urážkou. Ako keby plánoval somnou budúcnosť. A v sexe nemám problém. Hopnem nanho vybozkávam ho a má ho tvrdí ako kameň. Je to asi hanba, že neviem schudnúť aby som sa mu páčila, však ? :(

chiarca

aj moletky maju svoje čaro, ale ked on chce mat chudú tak sa radšej rozidte , lebo neskôr to bude ešte horšie a aj by ta podvádzal.Niekomu sa práveže silnejšie ženy páčia a niekomu chudé, tak je to ako jednemu blond druhemu brunetka ...

lea128

Ale na druhej strane, mozes chodit obcas sportovat aj s nim ( ked sa bude dat), a ked sa dat nebude, tak sama. Ja som chodila s kamoskou na zumbu, ale potom jej to nevyhovovalo, tak som isla bez problemov sama, je to predsa len skupinove cvicenie, takze pohoda. Pripadne si vyber iny druh kardio aktivity- spinning, pilates, aerobik, co ta bavi...no ja ti odporucam nieco skupinove, cloveka sameho cvicit nebavi... a hlavne musis tam chodit pravidelne. Ja chodim do fitka pravidelne, vyborne sa citim, schudla som ako som chcela, snazim sa jest pravidelne a som rada, ze aj moj priatel je na mna hrdy, ze sa o seba staram :) Drzim ti palce, aby sa ti to podarilo, nie prioritne kvoli nemu, ale kvoli dobremu pocitu zo seba a z celkoveho cvicenia :) A uvidis, ked zacnes aktivne cvicit, budes tahat do toho ty jeho a on sa akurat tak bude hanbit, ze mas este pevnejsiu volu ako on ;) Daj tomu vsak cas a nechci schudnut za mesiac ci dva, vyzaduje si to viac trpezlivosti...

Mobajlka

Súhlasím s tým. Veľmi rada by som sním chodila na výlety, na prechádzky, ale keď on je taký leňoch, do fitka zájde /ale to má vybavené súkromné a niesú tam stroje pre mňa určené/. Budem ho musieť nejako podkopnúť, a ja sa idem dať dokopy, aby zízal, keď ma budú na kúpalisku iný okukávať che :)

lea128

Nie je to od neho pekne, ze ti to priatel takto priamo vycita, skor by ta mal motivovat aby si schudla, napr. ist s tebou do fitness centra, zahrat si tenis, behat alebo motivovat ta k sportu, ktory vas oboch zaujima. Ale ako vidim, nie kazdy vie jednat diplomaticky:) Mna by ranilo, keby som videla na svojom partnerovi, ze ho uz nevzrusujem a nepacim sa mu. A myslim si, ze schudnut by si vedela, no neviem ci fakt chces...ak ano, ci to nie je len kvoli priatelovi, nie kvoli sebe samej.

Kvety zla

Nevzrusujes ho, nepacis sa mu uz. Nepises vobec kolko vazis/merias a kolko mas rokov. Ty si so svojou vahou spokojna? Lebo ak ani ty nie si, mozno je nacase s tym nieco spravit. No ak si myslis, ze on je trulo a obvinuje ta z priberania a z vyssej vahy neopravnene, daj mu kopacky a najdi si takeho, komu to vadit nebude. Lebo takto ani ty, ani on stastni nebudete.