Ako zrusit vsetky kontakty s rodinou?

Príspevok v téme: Ako zrusit vsetky kontakty s rodinou?
Mima1986

Toto bude mozno trochu dlhe citanie ale v tomto momente sa nemam na koho obratit.Pred 2 rokmi nam zomreli rodicia a ostala som ja a 2 sestry.Vsetky sme dospele.Starsia sestra je vydata a ja zijem v zahranici,zatial sa neplanujem vratit.Mladsia sestra je prizivnik,nepracuje a nikdy nebola schopna si udrzat pracu.Jej priatel ju nechal po smrti rodicov a odvtedy nie je schopna sa postavit na vlastne.Zdedili sme byt,nejake pozemky a aj peniaze(o istu cast nas pripravila rodina,mamine a otcove sestry).Rodinu svojich rodicov som nikdy nemala rada a preto ked som odisla do zahranicia bola som rada,mala som od nich pokoj.Po smrti rodicov sa vratili do mojho zivota,asi si mysleli,ze budu dedit.Nededili rovno nas vykradli a aj ked to znie divne o to mi tu nejde,ale problem je v tom,ze maju velky vplyv na moje sestry.Asi pred tyzdom sa starsia sestra psychicky zrutila!!!Snazila som sa jej dovolat a nedvihala hned som vedela,ze sa nieco stalo.Volam jej muzovi no nedvihal,volam zvysku rodine no nezdvihaju.Po tyzdni mi pride SMS,oznamuju mi ze sa zrutila!!!Dakujem pekne a vraj sa nemam trapit ozvu sa mi.Tetka mi napise vraj nie je potreba aby som prisla domov ved nejak to zvladnu.To ma sokovalo a som nahnevana.Preco mi nedali vediet v prvom rade?Tak to bolo aj ked rodicia umreli,ludia ktori pre mna nic neznamenaju vsetko dirigovali a nakoniec to aj tak dopadlo.Chcem prerusit kontakt so sestrami,stracam nervy,nezalezi mi na dedictve,nech si ho vezme kto chce,stastie mi to neprinesie.Viem,ze ich opustam v najhorsom case ale inak to nevidim.Ale potom rozmyslam,co ak by som sestre ked jej bude lepsie jednoducho povedala,ze pokial budu oni v jej zivote ja tam nebudem?Neviem co mam robit,ale nechcem ludi,ktori mi v detstve ublizovali v mojom zivote.Prerusil z vas nikto kontakty s rodinou uplne?Ake to bolo?

asdfsk

Čo zlé ti spravili ? Zatvárali, bili ? Treba ich aspoň využiť, keď sa k tebe správali ako k handre. Mne celý život rozkazovali ako mám žiť a kvôli tomu sa musím teraz vyhrabávať zo sračiek, ale je to ich vina, tak ich aspoň využijem nejako, aj keď ich nemám rád.