Zaujima ma, ze od coho zavisi, ze niektore psiky jackov maju uska do hora, a niektore pekne do dola?Myslela som povodne, ze tie co maju uska do hora ich maju kupirovane. Ale videla som uz aj jacka co mal jedno usko do hora, a druhe do dola takze kupirovanim to nebude. Chcem si steniatko tohto druhu kupit, a chcela by som, aby mal uska do dola. A steniatka co som pozerala ma nete ich maju vsetly do dola, tak neviem ako to je..
Jack Russel terier
v utulku mas tolko krasnych psikov, ktori maju uska do dola.:) a vies, aky by bol taky psik stastny a vdacny, keby si ho odtial vzala? nikdy by ti to nezabudol. ja by som uz nechcela ineho psika, iba utulkacika. su to spravidla ti najvernejsi a najvdacnejsi psi.
Z 99% mají nahoře ouška JRT bez pp, jenže tito pejsci nemají ani předka JRT a jsou to kříženci foxteriérů a čivav, proto bych doporučovala pejska s pp, máš jistotu, že z toho vyroste co chceš. Pokud chceš levného pejska musíš počítat s tím, že ouška pravděpodobně stát budou a nemáš jistotu co z něj vyroste a za cenu bez pp pejska seženeš i nestandardní jedince s pp s malinkou vadou. Přeji štěstí v hledání kamaráda a snad ti moje rada aspoň trochu ve výběru pomůže:)