Caute. Asi pred 2 rokmi sa mi stala v posilke taka neprijemna udalost. Pri jednom cviku mi puklo v ramene a par tyzdnov som s rukou ani ramenom nic nerobil. Nesiel som k doktorovy, pretoze to same ustupilo. Pred par dnami sa mi na boxe ako keby to zranenie obnovilo ale trening som dokoncil. Tento tyzden som nebol ani v posilke a ani na treningu kvoli tej bolesti. Dostavam do celej ruky krce a ak nemam krce tak je to taka hnusna pichlava bolest. Ja si myslim, ze moj prah bolesti je dost vysoky ale toto je asi fakt najhorsia bolest co som kedy v zivote zazil. Uz by som mal ist s tym asi naozaj k nejakemu doktorovy takze to aj spravim. Ale chcel som najprv sem napisat ci niekto nemal nieco podobne. Ak ano dajte mi prosim vediet.
Pichlava bolest az krce v ruke
Ahoj, aj ja mám podobný problém, už asi po roka mám strašné bolesti na pravej strane od krka a ťiahne sa to až po lakeť, najhoršie je to v noci ked dostávam strašné krče v chrbte a nemôžem preto spať, chodím s tým po doktoroch ale oni sa na mňa pozerajú ako na blázna, dávajú mi lieky, ktoré mi nepomáhajú, skúšam rôzne maste, krémy a nič, skúšala som aj cvičiť ale tie krče sú ešte horšie, ak máte s tým niekto niejaké skúsenosti dajte vedieť čo s tým