Ahojte, má niekto skúsenosti s Biohar aktivátorom vlasov? A nemá nejaký zlý vplyv keď sa aplikuje len tak na rýchlejší rast vlasov? Som dosť nedočkavá a chcela by som to skúsiť tak prosím o radu. Vo pred ďakujem :)
Biohar - máte s tým niekto skúsenosti?
Ahojte chcela by som sa s vami poradiť. Mám problem s padanim vlasov a chcela by som ich mať aj dlhšie ale hlavne mi ide o hustotu. Túžim mať krásne huste vlasy ale neviem čo si mám kupiť na ne pozerala som aj na Milva.sk že s tamať si niečo kupim ale skôr by som chcela biohar prosim o nejake skusenosti vopred ďakujem.
Ahojte chcela by som sa s vami poradiť. Mám problem s padanim vlasov a chcela by som ich mať aj dlhšie ale hlavne mi ide o hustotu. Túžim mať krásne huste vlasy ale neviem čo si mám kupiť na ne pozerala som aj na Milva.sk že s tamať si niečo kupim ale skôr by som chcela biohar prosim o nejake skusenosti vopred ďakujem.
ja ho pouzivam druhy mesiac, prvy mesiac som ho pouzivala kazdy den, teraz len parkrat do tyzdna + uzivam aj tabletky Eladen a zacalo mi rast kopec novych vlasov, ziadny iny vplyv som si nevsimla, ale na rast novych vlasov je fakt velmi dobry
Záleží čo od neho očakávate. Rast vlasov určite neurýchli-rástli mi klasicky ako vždy cca 1,5cm/mesiac, no má super vplyv na kvalitu vlasov a hustotu. Je skôr vhodný pre ženy ktoré trpia padaním vlasov. Rastú z neho aj nové vlásky (pod ofinou mi začala rást akoby druhá ofina). Nežiadúci účinok je mastenie vlasov alebo tvorba lupín (musela som vlasy umývat každý den. Mne žial išlo práve o zrýchlenie rastu čo je v tomto prípade len fáma...
rast vlasov neurýchlil
Rast vlasov mi vobec neurychlil ale zastavil mi padanie vlasov
ja ho pouzivam, uz mam asi stvrte balenie, ale s prestavkami samozrejme, zo zaciatku pravidelne podla navodu a potom uz len tak preventivne raz za cas. mam velmi dobre skusenosti, pretoze mi zastavil vyrazne padanie vlasov, zlepsil vlasovu pokozku (mavala som mastne lupiny a pouzivala rozne sampony typu nizoral, polytar od koznej doktorky a teraz uz dlho nepouzivam), a vlasy su aj viditelne zdravsie, lesklejsie a pevnejsie. co sa tyka zrychlenia rastu, to neregistrujem, rastu podla mna rovnako rychlo. a vyrastaju aj nove. cize doporucujem... velmi dobre.
tiež ho používam na zrýchlenie rastu, ale nevidím velký efekt. no ani zhoršenie, tak vyskúšaj. myslím že tie látky čo obsahuje by nemali zhoršiť nič.