Ja chodím do FIT UP... jedine co by som im mohol vytknut je hnusna hygiena a smrad v satniach, co ciastocne teraz odstranili (prerabkou satni), ale po tom co som tam videl v sprchach na zemi ma ani nenapadne sa tam sprchovat (humus :D fuj)
ALE NEMAM IM CO VYTKNUT !!! daju ti prvy vstup zadarmo takze kazdy ma uvazit ci to chce alebo nie!
k ZMLUVE: su to prisne podmienky ale na druhej strane 20e/mes. je lacne!...o tom to je nepytaju vela ale naberu si to presne na tychto zmluvnych podmienkach.
Kazdy je zodpovedny sam za seba! ked zmeskas lehotu na vypoved tak TOVJA CHYBA ved si s tými podmienkami suhlasil!
a teraz hovorim ako pravnik... Odstupenie od zmluvy je mozne len zakonných/dojednanych podmienkach. Takze ak si chory alebo odcestovany, je to len na ich milosti ti vyhoviet! nemusia to! o tom je zmluva! kazdy si to ma poriadne vsetko precitat a uvazit ci suhlasi.
KU KARTE: ak peniaze za kartu nevratili, dajte ich na sud. je to velmi jednoduche (aj na nete najdete navod) a hned vratia :D
ja osobne s tym fitkom nie som poskojny (je tam vela ludi) ale nemam im co vycitat. mam poznacenu pripomienku nech mi zahlasi moznost vypovedat zmluvu ked to pride a vypovedam to a pojdem skusit inde. ALE NEMOZTE POVEDAT ZE NIE SU FEROVY!!! JE TO JENDO Z NAJLACNEJSICH FITIEK!!!! zaplatte si 2-3 nasobne clenske v inom lepsom a budu ine podmienky,,, ale tie si zaplatite!