Chcem sa spýtať, či spoločnosť, u ktorej som si dala zaviesť káblovku konala správne, keď ja som zaplatila 54 e. za zapojenie káblovej tv, ale technik k nám neprišiel, ani mi to nikto nezapojil a neskontroloval obraz, či vôbec ide a či spol. nemá pri zapojení dávať aj koaxiálny kábel. Našťastie kábel doma bol, tak som to zapojila sama, ale namiesto 50 programov naladím len 4, aj to v zlej kvalite. Mám ešte starší typ tv.
Káblová televízia.
:D jasne. nevravim ale, ze by to malo byt presne takto alebo, ze vsetko co by navrhli im musite schvali. my sme to tiez neurobili :D ale urobili sme proste kompromis a kazdy si vybral to svoje aby mohol pozrerat co ho bavi :) tak to nemusis brat az tak doslova :D
Tak to nie, to by naše decká chceli potom všetko a by som musel kúpiť vari všetky balíky čo tam majú :D :D Oni by chceli aj rozprávky, aj hudbu, aj filmy, aj hento aj toto a neviem čo všetko. Naposledy vymýšľali, že aby som im ten netlflix zaplatil či čo to je, vravím reku no pravda, veď máte normálnu telku načo vám je aj hento. Aj tak furt cez internet filmy pozerajú. Mne by stačili aj také tie základné, poprípade české, nejaké športové
my sme to doma spravili tak, ze sme si normalne sadli k stolu vsetci spolu, pozreli si tie ponuky a kazdy si povedal co by tam chcel mat, ze to bude asi najcastejsie pozerat, samozrejme okrem tej zakladnej ponuky nejakych programov a podla toho sme sa dohodli
pokial viem tak u vacsiny poskytovatelov kablovky, ako sa to u nas vola, je to skor tak, ze ty si zaplatis nejaky balik programov. dostanes ich na vyber niekolko podla toho co tam vsetko chces mat, ci len nejake zakladne programy alebo aj nejake filmove alebo sportove, viac rozpravkovych, viac s nejakymi dokumentami a z toho si vyberas a podla poctu tych programov aj platis :)
Ja by som potreboval skôr pomôcť s tým kde vybavovať káblovku, samozrejme chceme aj nejaké normálne programy, nie, že si budem platiť "milióny" za kopec programov a pozeratelné budú reálne možno štyri hej. Takže budem rád ak poradíte aj dobré programy, ktoré sa oplatí mať v "balíku" diki
Nejako som to domotala. Spol. to na chodbe otvorila, ale chcem sa spýtať, či nemá dať aj koaxiálny kábel do bytu a skontrolovať, či idú programy.