Nadmerné potenie a iontoforéza

Príspevok v téme: Nadmerné potenie a iontoforéza
clayrfait

Ahojte, chcel by som sa spýtať, či niekto z Vás má skúsenosť s prístrojom na iontoforézu proti nadmernému poteniu (hyperhidróze).

Na okraj, moja štítna žľaza je v poriadku, u mňa sa jedná o emocionálnu hyperhidrózu, ktorá sa zhoršuje nervozitou atď.

Predajcovia daných prístrojov uvádzajú dobré výsledky po niekoľkých použitiach, ale keďže sa nejedná o úplne najlacnejšiu záležitosť (cca 400-600e), zaujímalo by ma, či ste ho niektorí použili a s akým efektom na dlaniach a nohách, príp. v podpazuší, ale tu mi relatívne dobre účinkuje Driclor...

ďakujem

marina_laska

Ahoj, však si ho normálne kúpte na splátky, budete mať nový. Ja som kupovala cez www.electroantiperspirant.sk a do dvoch dní bol doma. Kupovala som sensitiv tak sa ozvem keď pôjdem do elitu :D

simma

Dobrý deň,
ak by ma niekto záujem o elektro antiperspirant predávam ho za 150 €. Má ho cca 3 roky a zakúpila som si momentálne elektro antiperspirant ELITE, čiže je mi zbytočný.
Ponúkam k nemu aj nabijateľné batérie a adapter na všetky štyri betérie.

123kati

Predam Iontoforéza ANTIPE použivala som ju cca 1 rok.Vyborne vysledky.Potenie je preč po niekolkych častejšich procedurach sa začne použivať zriedkavejšie až po čase stači raz za mesiac alebo aj za dva .Naposledy som ju použila asi pred 3 mesiacmi v podstate ju už nepotrebujem.