mám priateľa, sme spolu už 7 mesiacov, teraz odišiel na 10 dní do zahraničia a všímam si že mi vlaste vôbec nechýba. k tomu začínam mať záujem o iného. viem že riešenie nie je zložité-rozchod. problém je však ten že neviem ako na to. už som sa s ním raz pred 3 mesiacmi rozišla ale bola som príliš slabá a v priebehu pár dní moju slabosť využil a boli sme opäať spolu. strašne chcem aby sme rozchod chceli obaja ale to asi nebudeme pretože je dosť namotaný. z nášho vzťahu sa vytráca vášeň, nerozbúši sa mi srdce pri bozku proste nič necítim. túžim po slobode. začínam byť z toho zúfalá. neviem čo robiť..prosím pomôžte :(
rozchod
presne, ani v našom...keby áno tak to máme omnoho lahšie...vy máte koľko rokov?
asi to čo naozaj cítiš, že pri bozku už vášen vyprchala, že už neviete nájsť spoločnú tému,že chceš slobodu ale zároveň s ním ostať v kontakte byť jeho kamoška, aj keď neviem či to bude možné, ale dúfam že áno. je to ťažké a bola by som spokojnejšia keby povedal, že on to tak cíti rovnako. no v našom prípade to tak nebude.
to sme fakt v rovnakej situácii... kedy? najskôr o týždeň pretože je v čechách teraz...tak až keď príde...ale čo mu mám povedať? :(
no aj mne to zvyknu hovorit, ze som nerozhodna a neviem co chcem. ale nech si hovoria co chcu. tak velmi sa bojim ako to zoborie, fakt neviem ale zas tak sa trapim ja aj on pretoze som k nemu odmerana a som stale ticho. niekedy sa mi nechce ist s nim do baru a tak. radsej by som sla s niekym inym pokecat, zabavit sa. a ty si rozhodnuta kedy mu to povies?
mám pocit akoby som si písala sama zo sebou..... fakt neviem čo a ako mu mám povedať nech to neberie veľmi ťažko..horšie je že sa o tom nechcem porozprávať ani so super kamošom pretože vie o tom predošlom rozchode a bude ma mať za kravu čo nevie čo chce
rozmyslala som, ze navrhnem pauzu a tak uvidim...sice som v podstate rozhodnuta, ale ako si pisala vtedy ak si sa s nim rozisla tak si slaba a take mas blbe svedomie, nie? my sme sa tiez rozisli a potom sme to opat skusili. Na chvilu to bolo opat fajn ale neskor zas to iste.
tak to je vlastne fakt rovnaké. ja mám 16 a on 18. ako to chceš riešiť?
ahoj no ja mam taky rovnaky problem. Citim to iste a vlastne uz si nemame v podstate ani co povedat. Je mi z toho smutno, lebo sa bojim, ze uz takeho skveleho chlapca nikdy mat nebudem a zaroven viem, ze s nim stastna nebudem. Neviem ako mu to mam povedat, aj ked v podstate mu to naznacujem ale on je tak zamilovany , ze nic nevidi. Kolko mate vlastne rokov?
ako to cítim....cítim že to musím skončiť..ale ako aby sme to obaja zvládli..neviem čo a ako mu povedať :´(