Ahojko, mám jeden problém. Mám 17 a môj chalan 25 a chodíme spolu už 10 mesiacov, ale nemali sme spolu sex. Už sme sa spolu raz bavili na túto tému, ja som mu povedala, že beriem tabletky a že by sme sa nemuseli ničoho báť keby používal aj kondom, ale on mi zakázal tabletky užívať a povedal, že som ešte mladá a že sex môže počkať. Viem, že má aj trocha pravdu, ale podľa mňa keď sa dvaja ľudia ľúbia, tak to nie je nič zlé a stačí si len dávať pozor. Ide o to, že neviem,ako mu to mám povedať, aby som sa zase necítila tak trápne odmietnútá... Ani sa necítím moc dobre, keď mu to mám navrhovať ja.....Čo mám robiť?
Ako mu to mám navrhnúť?
lola3, to mas pravdu na ich vek je 10 mesiacov nejak vela, teda hlavne ak su to neni nejaki extra nabozensky zalozeni ludia...
tak toto je fakt divne ..nechapem preco netuzi po sexe ked sa lubite...a ako tiez nechapem rozum toho tvojho ...ved chlap je vzdy rad ked nemusi mat gumu a ked baba bere tabletky...tak ho nechapem .. a 10 mesiacov je veeeeelmi dlho ...
aďa17, myslim si, ze este mate cas, este to nie je nic tragickeho po dvoch mesiacoch ze sa na teba nevrha, ono to urcite pride a ked budes chciet skor tak mu to musis sama povedat
ja mám ten istý problém, akurát viem ze moj priatel uz na 100% má nejake skusennosti ... sme sice spolu len dva mesiace aj nieco,ale ja by som uz tiez chcela nieco viac... ale neviem mu to povedat ani nic (som hanbliva) je to tazke s tymi chlapmi no ... :D (mám 17 on 19) , skus vystihnut dobry cas a porozpravat sa na tu temu (ked to zvladnes),,, alebo ist rovno na vec :)
je to zvlastne, hlavne ked ma tvoj priatel 25 a predsa zamilovani lôudia tuzia po zblizovani a vobec sa mo nezda 10 mesiacov malo asi by som sa tiez priklonila k tomu, ze asi este bude panic
Ale keby ma inu, tak to dalej netaha so januliekkoooou, podla mna je mozne, ze je panic, janulienkaaaa, tak si to over, zda sa mi to pravdepodobne.
no janulienka,mne sa to zda dost divne..10 mesiacov je naozaj uz dost na to,aby ste mali sex..a zvlast ked tvoj chlapec ma uz 25..ty 17 a to je myslim tiez akurat..zvlast ked beries tabletky..skus sa chalana opytat,ci nahodou este nie je panic,mozno sa hanbi alebo ma strach..alebo sa ho spytaj ci nahodou nema inu,aj ked je to krute,ale inak neviem kde by mohol byt problem..
Povedz, ze chces sex a ze ho chces hned :)))