Ako mu to mám navrhnúť?

Príspevok v téme: Ako mu to mám navrhnúť?
janulienkaaa

Ahojko, mám jeden problém. Mám 17 a môj chalan 25 a chodíme spolu už 10 mesiacov, ale nemali sme spolu sex. Už sme sa spolu raz bavili na túto tému, ja som mu povedala, že beriem tabletky a že by sme sa nemuseli ničoho báť keby používal aj kondom, ale on mi zakázal tabletky užívať a povedal, že som ešte mladá a že sex môže počkať. Viem, že má aj trocha pravdu, ale podľa mňa keď sa dvaja ľudia ľúbia, tak to nie je nič zlé a stačí si len dávať pozor. Ide o to, že neviem,ako mu to mám povedať, aby som sa zase necítila tak trápne odmietnútá... Ani sa necítím moc dobre, keď mu to mám navrhovať ja.....Čo mám robiť?

arriela

najlepsie mozno bude,ked si urobite pekny vecer..nehovor mu nic dopredu,zavolaj ho k sebe,zapal sviecky,oblec si nejake sexy pradlo atd..skus ho sama zviest..a ked ani otom nebude chcet,nezostava ti ine len sa ho rovno spytat ci ho nevzrudsujes alebo v com je problem..

sisi55

Je sice pekne ked sa chlapec do toho nehrnie...ale desat mesiacov je teda naozaj dost. pride mi to nejake divne, ze nechce sex...Ja osobne tiez netusim ako to mozte vydrzat...ja som bola rada, ze som zvladla cakat mesiac...a to nie som nejaka nymfomanka. Mozno nechce posunut vas vztah na hlbsiu uroven.

natalia222

Váž si,čo máš. Máloktorý chlap by sa zachoval ako on.Treba už len dúfať, že ťa naozaj miluje, že ho vzrušuješ a len nechce proste na teba tlačiť a že nie je teplý :o-))

muž

myslím si,že 10 mesiacov je až až nato aby mohli mať dvaja dospelý ľudia sex.Ja osobne by som to nevydržal ani mesiac,keby som nemal pri chodení s babou sex.pokiaľ sa dvaja ľudia ľúbia a navzájom priťahujú,tak nevidím problém.Ty musíš najlepšie rozpoznať očo mu ide.Buď je panic,nejaký sektár alebo nedajbože teplý.Slušne mu to povedz a nech ti vysvetlí v čom má problém.

moniqa87

ale prosim vas- pokazit vztah sexom??? to sa da len u nezrelych ludi a pochybujem o tom, ze oni medzi takych patria... sex predsa vztah utuzuje...

ouevej

moj nemysli na sex asi :( ... neviem on je divny, este som ho nevidela ze by sa niekedy aspon trochu vzrusil, asi je chyba vo mne, alebo je skvely herec

bzzzzzz

Bud rada ze mas takeho chalana akeho maš. Ked sa stebou este nechce vyspat, znamena to že ta ma natolko rad, žeby nerad pokazil vztah sexom. Chce si ta chranit, alebo druha možnost je ze sa stretava s inou. Ale ak nie je sprosty tak tu druhu p´moznost vylučujem. Nehrn sa do nicoho.Nechaj tomu čas. Ked to pride tak aby to bolo spontáne

igor85

bud rada su chalani co ta pretiahnu pri prvej prilezitosti a na druhy den nevedia ani tvoje meno... nie to cislo...

xixxx

Podla mna to neni dlho ja som s priatelom mala 1x sex po roku aj 3 mesiacoch. no a ak ty uz ces tak si s nimskus spravit pekny vecer napr. doma ked budete sami atd a snad uz k tomu pride no nie? ked honavnadis tak to uz musi ist _:)) drzim palce