Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ranny zapach z ust

Príspevok v téme: ranny zapach z ust
popa

ahojte....mam 17 rokov. o zuby sa poriadne staram, pocas dna nemam zapach z ust, iba rano mam pachut v ustach a je mi to neprijemne. hambim sa kvoli tomu ist s priatelom na chatu, alebo niekde, kde by sme spali do rana. chcem sa opytat, ako to riesite ine dvojice, ci hned rano ked sa zobudite bezite si umyt zuby, alebo ako to riesite, by ste sa necitili trapne pred partnerom.

m janík

ak zápach nezmizne úpravov stravovacích návykov,tak sa jedná o pokazený žalúdok, v akupunktúre hovoríme , že žalúdok je prehriatý-teda , treba ho schladiť:zníž príjem prekysľujúcej stravy zásaditou,alebo vyhľadaj akupunktúru!

neboj

popa za rannym zapachom z ust stoji hlavne znizena sekrecia slin cez noc, usta sa neprecistuju/cez den sa tvori viac slin a aj jes, pijes../ak ta to trapi, tak skus mat priravenu zuvacku alebo cukrik rano.a muyslim si,zeto nie je az take ojedinele, je to fyziologicke, .hlavne ked hovoris ze cez den nemas teda si si nevsimla tento problem. a inak si zdrava.

rano

No samozrejme,zuby si umyvam aj 5x za den a urcite by som sa rano s nikym nebozkavala ,ak by som si neumyla zuby.Pritom dbam o zuby,dentalna hygiena,navstevy zubara.Ale problem s rannym dychom ma kazdy,ved je to uplne prirodzene,ked v noci spime.Hadam iba babatko nie.A zdravsie ,lahsie jedlo na noc,ta rada je urcite vhodna.

zds

popa, ide takmer naisto o zlé trávenie v žalúdku.
večer treba ľahšie jedlá, cez deň veľa toho nemiešať, pozor na ""zázračné"" diéty, pohyb-šport.
fajčeni, káva, alkohol, sladkosti, pečené a fritované mäsko - to sú jasní spolútnici zlého trávenia, ale možno to nie je tvoj prípad.
pozri si tému Oddelená strava (nie som si istý, či sa tak presne volá).