ahojte....mam 17 rokov. o zuby sa poriadne staram, pocas dna nemam zapach z ust, iba rano mam pachut v ustach a je mi to neprijemne. hambim sa kvoli tomu ist s priatelom na chatu, alebo niekde, kde by sme spali do rana. chcem sa opytat, ako to riesite ine dvojice, ci hned rano ked sa zobudite bezite si umyt zuby, alebo ako to riesite, by ste sa necitili trapne pred partnerom.
ranny zapach z ust
no to viem potvrdit. ked si da filaga pizzarozok, potom v noci vydychuje strasne cesnakovy puch. ale prisla som na to, ze on vie aj ine potraviny pretvarat na cesnakovy puch.ale pri bozkavani mi to nevadi :-), lebo to vie dobre :-)))
to je normalne, ze sa ti po celej noci urobi v ustach puch :-). My sa tak s frajerom rano budime. Dychnem na neho puch a on urobi ten svoj opici ksichtik :-).alebo aj hockedy inokedy, ked viem, ze mi po niecom dobre smrdi z papulky :-).
myslis ze si jedina?ved kto ma rano v ustach "diora"? uvidis ze take veci su uplne banality
NERIES TO!
milá popa my si večer umyjeme zuby, ráno nám to nevadí, normálne sa aj pomilujeme ak máme chuť, minule sme sa aj o tom bavili- u nás je to v pohode, je to život, netreba to zveličovať, predstav si , že budeš mať bábätko, ráno bude plakať, alebo bude choré, určite budeš myslieť na neho a nie na zuby, to som uviedla ako príklad.
tento problem nie je ojedinely, ma ho kazdy, ...nevyrabaj si problemy :)
je to normalne..a my sa s priatelom rano pokojne pobozkame, aj bozkavame.nie je to ice az take ako cez den, ale neprekaza nam to..jedine co mne prekaza, ze ja nemam umyte zuby :) tak ked idem rano na zachod, umyjem si cestou zuby. inak podla mna, ze ste schopni sa bozkavat aj rano ked vstanete, je takym dokazom lasky :))))odhliadnuc os toho, ze je to troicku nehygienicke asi :))
vobec sa tym nezaoberaj.... :)je to normalne