cavte takze mam takyto problem:
po rodicoch mam v dezolatnom stave zuby aj napriek tomu ze som si ich cistil a vyplachoval ich ustnou vodou
problem je vtom ze uz mam vytrhnute skoro vsetky dole zuby avsak horne mam v poriadku
zubari sa snazia mi ich zachranit ale mam odhnite korene takze aj ked mi ich zablombuju tak za chvilu ma to zacne zase bolet a blomba odpadne tak mi ich trhaju
pozeral som ze sa dnes daju zuby nahradit Zubnimi implantatmi preto sa chcem spitat ci to uz niekto absolvoval a ako je ztym spokojny popripade ake mal bolesty pred zakrokom po zakroku ako dlho sa mu to hojilo a kde mu to robili + cena
dakujem
Vytrhane zuby
Dobry den.mam problem...mam vytrhnute zuby skoro vsetky horne a mam zabu...mam 34r.problem je v tom,ze aj ked mam protezku alebo som bez nej tak ma hrozne bolia tie kosti.bojim sa ist k zubarovi na rentgen aby mi nezistili nejaku vaznu diagnozu..prosim vie mi niekto poradit alebo zistit co to moze byt???:-(trva to uz ale pol roka.protezu mam skoro dca roky.dakujem vam
Nj, tak to na to minieš riadny majland... ale tak aspoň si ich už nebudeš musieť umyvať, to by som bral :D
som sa trošku poobzerala na stránkach
Zubné implantáty
zavedenie implantátu MDI -čiže toho čapu do kosti, chrupu 300,00 €
nadstavba na implantát 200,00 €
korunka na implantát - čiže samotný zub porcelánový 160,00 €
spolu je to 660 € a to je len 1 zub och
neviem ti o tom viac nepísať, ale viem, že je to poriadne drahé,
aj mňa to zaujíma, lebo som si nechala jednu stoličku vytrhnúť a teraz mi tam ten jeden zub chýba, chcem si dať nastreliť čas do kosti a potom na to porcelánovú korunku, ale netuším koľko to stojí, ja odhadujem to na cca 400 éčok, ale teraz som len strelila
neviem ti o tom viac nepísať, ale viem, že je to poriadne drahé,
aj mňa to zaujíma, lebo som si nechala jednu stoličku vytrhnúť a teraz mi tam ten jeden zub chýba, chcem si dať nastreliť čas do kosti a potom na to porcelánovú korunku, ale netuším koľko to stojí, ja odhadujem to na cca 400 éčok, ale teraz som len strelila