meskajuci menzes

Príspevok v téme: meskajuci menzes
smejo

Ahoj. som vysokoskolacka. vo februari 10-teho som od gynekologicky dostala inekciu na vyvolanie. 18-teho som dostala kramy. mala som ich pat dni. odvtedy som kramy nedostala. bojim sa, aby som nebola tehotna. rano mi zle nebyva (mame v tehotenstve byvalo zle). neberiem nic, ziadne tabletky. je normalne ked mi tak dlho meskaju kramy? ak si mam kupit test, tak aky je najlepsi? prosim poradte. dakujem.

alexa

Tehotenstvo a endometrióza
Menzes mi mešká 5 dní. Tehotenský test bol pozitívny. Gynekológ mi nevedel po vyšetrení sonom povedať, či som alebo nie som tehotná. Na pravom vaječníku mám endometriotickú cistu, ktorú mi mali o mesiac odstraňovať. Nemám veľmi vhodné podmienky pre prijatie dieťatka, i keď som odporkyňou interupcie. Neviem, čo mám robiť a či vôbec som tehotná.Gynekológ navrhuje čakať.

monuli

ahojte ,,ja nepoznam co to je mat kazdy mesiac pravidelne ,skor tak raz za dva mesiace,doktor dal diagnozu ze mi chyba hormon zlteho telieska...
K lekarovi treba ist jednoznacne

neo

no je to celkom mozne s tymi hormonmi, aj ked normalne ie. ja som vysadila HAK a uz mi to meska tolko ze pred troma mesiacmi som to prestala pocitac. Ale test si urcite psrav, ked ti to meska tak dlho je asi jedno aky, lebo sa lisia v citlivosti, ael keby si bola tehotna 4 meisace alebo tak, tak si myslim ze ti to ukaze uz kazdy. Su aj velmi lacne, okolo 40sk

janaj

Pre pokoj duše, kúp si tehotenský test, v podstate je jedno aký, fungujú na rovnakom princípe a sú aj dostatočne citlivé. Ja som bola dva krát tehotná a rannú nevolnosť nepoznám. Ak bude test negat zájdi k lekárke, asi fakt budeš mať rozhodené hormony.