Meškanie menštruácie

Príspevok v téme: Meškanie menštruácie
Diankaa9

Ahojte, tak píšem so svojím problémom lebo už som vážne zúfala. Ak ste sa stým niektorá stretla napíšte mi prosím alebo poraďte. Menštruácia mi meška už 3mesiac..a pred mesiacom mi pichla gynka vyvolávačku.. Snažim sa nestresovať, aby som si neoddiali ešte viac. Výsledky som mala v poriadku a podľa nich som úplne zdravá. zaujímavé. Mám 18 rokov a menštruáciu mám už od nejakých 13.

Diankaa9

Ahojte :) tak a je dúfam po probléme. pichli mi zase vyvolávačku, ale meštruácia je už vraj na ceste, kedže to nejako vyčítala z tej svojej obrazovky.. držte mi palce.. začnem uživať už aj antikoncepciu :) Pekný zvyšok večera

rhea

Dianka, skus aj matersku kasicku a take prirodnejsie sposoby... ako doplnok, to by nemalo ublizit ak nepomoze... snad sa ti ulavi coskoro

Diankaa9

Tak asi najrozumnejšie bude ak zájdem za gynkou, a nejaké problémy s chudnutím nie.. kedže mám 46kg stále :D začlaa som v poslednom čase tak viac cvičiť može to byť aj tým..uvidíme..Držte palce

Kvety zla

ak nie si urcite tehotna (t.j. nemas pohlavny styk), antikoncepciu mozes zacat brat kedykolvek, aj uprostred cyklu (ale v tom pripade chrani proti tehotenstvu az 7 dni od zacatia brania prvej tabletky).
co sa tyka tej neexistujucej menstruacie - nemas problemy s vykyvami hmotnosti, neschudla si prilis vela kil naraz? lebo to s tym zvykne suvisiet, baby ktore maju PPP zvyknu mat aj problemy s menstruaciou.
inac antikoncepcia nie je riesenie chybajucej menstruacie - lebo ani s antikoncepciou nemas naozajstnu menstruaciu, iba krvacanie z vysadenia, cely tvoj cyklus je riadeny umelymi hormonami a nie tvojimi vlastnymi. brat antikoncepciu len kvoli tomu ze nemas menzes (a nemas ziadne ine hormonalne problemy, podla tych testov) mi pride zbytocne. ak ju ale chces pouzivat aj ako ochranu pred tehotenstvom, tak rozumiem.

Diankaa9

ďakujem za rady.. antikoncepciu som si dala predpísať kedže v poslednej dobre ma to aj dosť štve že menštruáciu skor nemám ako mám..len problém je v tom že ju treba brať ak je menštruácia.. ktorá bohužial nieje..:D

rhea

ja by som skusila nejaku alternativnu liecbu, cinsku medicinu alebo tak... treba len hladat na nete... ja som tiez bola teraz na vyvolavacke, snad budem ok... ta antikoncepcia mi pride ale take posledne riesenie, najlepsie by bolo, keby telo same prirodzene menstruovalo.. drzim palce!!

97Lenka17

Ahoj, ja som mala to isté, 3 mesiace nič, po vyvolávačke nič, skončila som na antikoncepcii a mám len 16 :) ale hlavne, že chodí na čas už :)