Ahojte, ako sa dáva jazýčková alebo francuzák prosím napíšte mi ako sa to robí do komentárov.. Niejaké hlavné kroky, čo robiť z jazykom a tak.. Vďaka
Jazýčková / Francuzák
"a takisto neviem,čo máám robit so samotnými ústami......a ako je to stým vsúvaním a vysúvaním jazyka ?? nechápem....nejakáá ovela ovela podrobnejší postup ??"
No pytat si na taketo uplne prirodzene veci rady, to je ako zhanat navod na dychanie, alebo sr*nie :D
Dnes chcu byt vsetci tak strasne jedinecni a individualisticki az su nakoniec vsetci uplne rovnaki, akoby ich jedna fabrika (TV) vyrobila...
Ja mám tiež takýto problém včera sme sa boli kúpať a kamarát sa bozkával s priateľkov a ja som chcel tiež ale nevedel som ako na to.
Ale ja sa bojim či to robíím sspravne......dnes sa chcel,ale ja som u povedala,že nie lebo neviem či sa dobre (spravne) riešim...a on sa zasmial na cely bar a ...........
To viem...ale ta...bojim sa..nwm čoho ale asi toho,že či to budem robit dobre....:(
moja prvá jazýčková (tento piatok čo bol :D) prebiehala tak, že - išli sme si dať s chalanom normálnu pusu, on mi strčil jazyk do úst.
Čo som spravila? Len som robila to čo on :)
Takže ako na to? Keď ti dá jazyk do úst, daj mu tiež a potom rob to čo on.
Ako hej ale bez toho neni vztah v dnenej dobe...a my sme sppolu rok ...a už by bolo načase...on chce aj ja...on vie ja ne...(už viem ) taže tak ..
to áno, ale aj tak najlepšie bude ak si na toho pravého s bozkávaním počkáš pár rokov :)
Asi máš pravdu....dúfam :D ja máám 13....akože take \"dievčatka\" by sa mali podla niektorych hrat ešte s ponikmy hej,ale ta doba je inaa :D a ja som najprv nevedela ako na to akože vobec :D a tato stranka mi pomohla :D
ja mám viac než dosť :)
a pravdu povediac nikdy som sa nezamýšlala, že ako sa "robí" to bozkávanie, to všetko príde samo ;-) neboj sa
No som zvedavá či to pojde ebi 777....a ty máš kolko rokov ?? ja ti tiež poviem :D