Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jazýčková / Francuzák

Newbie

1.) Pred každým bozkávaním si poriadne umy zuby! Nie je nič horšie, ako bozkávať sa s kontajnerom.
2.) Či už stojíte alebo sedíte, jemne ho chyť za ramená, krk alebo za líčko a pomaly sa k sebe priblížte ústami. Pozor na zrážku nosov, aj keď to môže byť zábava.
3.) Najprv ho pobozkaj so zavretými ústami, veľmi jemne a pritom privri oči. Viacej to precítiš.
4.) Pootvor jemne ústa a pomaly prejdi jazykom po partnerovej pere.
5.) Pomaličky sa začni pohrávať s jeho jazykom. Veľmi nežne a pomaly.
6.) Prejdi do "útoku" a začni skúmať vnútro jeho úst. Dotýkaj sa jeho podnebia a zubov pomalými vláčnymi pohybmi.
7.) Môžeš skúsiť aj "cuckať" jeho jazyk. Samozrejme, veľmi jemne.
8.) Rozhodne jazykom nekrúž ako s ventilátorom. Občas zmeň smer.
9.) Čokoľvek robíš, dávaj pozor, aby si ho neuhryzla!
10.)Dýchaj zásadne cez nos.
11.) Nezabudni na ruky. Nestoj ako soľný stĺp a podpor svoju "jazykovú" činnosť hladkaním po chrbte, hraním sa s jeho vlasmi a podobne.

Sašulíček

Ludkovia tak vy sa teda mate ja mam iny problem vzivote som sa nebozkavala a pisem roman. Je to teda dost divne vela na tom pracuje aj moja fantasia ale aj tak nevedeli by ste mi dat ohladom toho nejake rady??? :D

Blondula

keby som sa mala ja bozkavat s nejakym ozratym,tak sa asi pozvraciam :-( neznesiem zapach alkoholu !!! fuuuj... ono aj cigarety mi vadia,ale vzdy lepsie nez ozran !!! ...moja prva jazyckova bola taka ...no.....pubertalna s clovekom,ktory sa tiez nebozkaval este :D az na tie natiahnute sliny to bolo v pohode,dalo sa to zvladnut :D

&

To je veľký úspech ze sa vie bozkávať francúzsky nezabudni to osláviť dievča už nič lepšie v živote ta nestretne.

sisi007

mozno lepsie je sa bozkavat s ozratym ze si to na nom vykusas a keby bolo daco zle tak si to mozno nebude pamatat :D :D no ale prax je prax ;) :D

bolehlav

tak ty si co za rozum sa bozkavas s ozratymi este sa tesis z toho a ktomu s chlapcom ktoreho nelubis. tak to ti aj ja "blahozelam" to je vysoka inteligencia
to akoby som sa ja bozkaval s ozratou babou co nevie o sebe a este by sa mi vobec nepacila bleeee cele zle