Cola light, detska vyziva a sushi pri chudnuti

0vecka

2 Iba Katka a spol, kurna ja som nikdy nepovedal ze je zdrava ja som len povedal ze sa z nej nepribera lebo nema kalorie a to je skratka pravda... to ze po nej clovek dostane chut na nieco ine to by som bol este ochotny uverit ak by mi to niekto podlaozil nejakou studiou a nie skalopevnym dokazom ze je to tak lebo mam zdravy rozum

ja som dal aspon nejaky link vy ste dali len tie vase zdrave rozumy...

ak chce clovek schudnut a ma sa rozhodnut medzi detsku vyzivou a colou light tak je ta kola lepsi vyber

a vy tu kecate: "no jo ale je nezdrava..." ano je nezdrava a ak by som ju pil kazdy den 10l tak by mi mozno aj ublizila... ked si da niekto liter za tyzden tak mu predsa nic nehrozi zase nerobte z toho kyanid....

kaciatko_7

ovecka, som v úžase :D toľko demencie skrytej v jednej osobe

osobne by som ti neodporúčala piť colu v žiadnej forme, síce nie som taká odborníčka ako tu ovečka, ale to chce len zdravý rozum, btw. odporúčať niekomu ako zdroj nejakú stránku beauty.sk... ovečka, to považuješ za relevantný zdroj? vieš vôbec kto ten článok vlastne písal? určite nejaký renomovaný odborník... ale asi v oblasti googlovania ako danej témy...

"Poškození mozku po konzumaci aspartamu v podobě ztráty paměti a inteligence popisuje mnoho lekářu u osob, které při redukční dietě konzumovaly nápoje s aspartamem." (Strumecká A. - Patočka J.:Doba jedová, 2011, str. 24), tak napr. názor odborníka, len dúfam že to nie je tvoj prípad

mimochodom, ľudia sa tu vyjadrujú v zmysle zdravá/nezdravá z toho dôvodu, lebo príspevok je rubrike zdravá výživa/životospráva a nie v rubrike diéta

Iba Katka

Všetci sme tu sprostí, len 0vecka je inteligent :)
Možno z tej koly nepriberie, ale určite nie je vhodná, zahltiť si organizmus všetkými Ečkami a umelými sladidlami nie je vhodné a anorektičky nie sú tiež vhodný príklad na chudnutie.

Ja som napísala, že nie je VHODNÁ, lebo je viac nezdravá, ako tá obyčajná (ak sa to ešte vôbec dá), rovnako ako pri chudnutí nie je VHODNÉ úplne nič nejesť (a aj z nejedenia sa dá schudnúť). Ty aj čítaš, čo píšem alebo furt dookola budeš rozprávať tie svoje žvásty?

0vecka

2 nirv ja nepijem kolu... ale ma zaraza ako si schopna ignorovat to ze nema kalorie a si shcona vyhlasit ze sa z toho pribera a argumentujes stylom ze no predsa niesom debil a viem ako to je...

nirv

Pozri sa, kľudne si tu colu pi....tvoja voľba. Ty si sem napísal prvý príspevok s tým že my ostatní sme drbnuti...tak kto sa tu tvári ako najmudrejsi, hm ?

nirv

To si povedal ty...nemôžeš veriť všetkému čo sa napíše. Informácie, najmä v médiách, sú upravované a prisposobovane tomu kto tie články platí.