Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
vsak aj penicylin sa zacal vramci mediciny vyuzivat az o peknycg par rokov po jeho obiaveni.. vsetko chce svoj cas.. ja by som nechcela, aby na mne testovali daku neoverenu metodu
RNG, coho pises ze sa nedozijes? akeho pouzitia akej teorie,su nejake novinky "na trhu" ?dlho som tu nebola, co je nove?
^ a b An Introduction to the Rock-Forming Minerals, second edition, by W.A. Deer, R.A. Howie, and J. Zussman, 1992, Prentice Hall, ISBN 0-582-30094-0.
^ Hollinger (1990). "Pulmonary toxicity of inhaled and intravenous talc.".
^ a b National Toxicology Program (1993). "NTP Toxicology and Carcinogenesis Studies of Talc (Non-Asbestiform) in Rats and Mice (Inhalation Studies).".
^ NIOSH Worker Notification Program. "Health effects of mining and milling talc.". (historical)
^ Harlow, Cramer, Bell, et al. (1992). "Perineal exposure to talc and ovarian cancer risk.".
^ Henderson WJ, Joslin CA, Turnbull AC, Griffiths K (1971). "Talc and carcinoma of the ovary and cervix.". J Obstet Gynaecol Br Commonw 78 (3): 266–272.
^ CFSAN/Office of Food Additive Safety (July 2006). "Food Additive Status List". U.S. Food and Drug Administration. Retrieved on December 2007.
Sariana, mnohe studie potvrdili suvis medzi mastencom a plucnymi problemami, rakovinou pluc, rakovinou koze a rakovinou vajecnikov. V r 1993 americky narodny toxikologicky urad vyhlasil, ze mastenec puuzivany v kozmetike sposobil pri vyskumoch rakovinu u zvierat. Vedci uz davno, od r 1960, vedia, ze mastenec je pre cloveka toxiicky a v r 1971 nasli stopy mastenca v nadoroch na vajecnikoch. Napriek tomu ho FDA (americky urad pre dohlad nad liekmi a potravinami) povazuje za “GRAS”, t.z., vseobecne pokladany za bezpecny. A to by nas malo FDA ochranovat. Naopak, oni chrania zisky kozmetickych korporacii, nie nase zdravie.
cewciulka, ja sa pravdep[odobne toho nedozijem, ze prakticke pouzitia tejto novej teorie budu pouzivat na liecbu rakoviny.. Dodnes sa napr nepouziva ani selen ani lanovy olej kazdodenne a vo vyrobkoch, hoci dr Elena Budwig mala uspech liecby a prevencie rakoviny s tymito uz v patdesiatych rokoch minuleho storocia.
V medicine casto trva aj 50 rokov, kym sa ucinna ale financne nevyhodna latka alebo metoda zacne pouzivat.
mam pocit, ze to suvisi s tym, ze maju kruhovu dna, ale uplne do podrobna to vysvetlit neviem
cucu40azet.sk posli to aj mne pls RNG, nech sa trosku povzdelava, aj ked neviem, ci kvantova fyzika nie je moje oblubenem, ale som zvedava na ten clanok ...dik
radca, no ale jak je to mozne?