Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Pod stresom sa rozumie hlavne tvorba radikalov-oxidov a peroxidov a to aj pri beznom metabolizme v bunkach.
Psychicky stres ma pri tom ten vyznam, ze sa pri nom tvoria stresove hormony, ktore potlacuju imunitu. Slaba imunita=vysoka tvorba volnych radikalov.
priklady stresu na bunku:vela cisteho cukru, malo vody, rozne zamorenia...
RNG a bunečný stres nemôže vzniknúť na základe nervového stresu?Veď v našom organizme všetkoso všetkým súvisí a vzájomne sa ovplyvňuje.
Ale zdá sa že veľa toho ešte nevieme.Možno raz sa dozvieme že na liečenie rakoviny bude celkom jednoduchý recept.
tu sa nejedna o bezny nervovy stress, tu hovorili o bunecnom strese
To prepinanie je v zlomkoch sekund a tyka sa to funkcie mitochondrii, malych centier na vyrobu energie vovnutri buniek, ktorych je tam podla clanku v kazdej bunke az 1500.
Nie, nic uzitocne zatial z toho nie je, len nova predstava o rakovine. Ziadne prostriedky, navody, nic prakticke.
Ale na zaklade tejto novej teorii sa dufam casom podari niektorym vedcom daco spravit. Uz vysvetlili napr ucinnost curcuminu(turmeric) v rakovinach, ako som si spomenul, tiez ucinny prostriedok Poly MVA(zlucenina paladia a alfa lipoickej kyseliny) tiez vraj pracuje na principe skratovania nejakych vnutrobunecnych elektrickych prudov a tak znicenie rakovinnych buniek.
Veď ti RNG napísal že na metódy liečenia a prostriedky si ešte počkáme.
Nakoniec,ak to prepínanie spôsobuje stres,tak prevenciou je snáď výhybať sa stresu.
jojaa, hej, ale vies kolko ludi uz nema cas a mohlo by im to zachranit zivot tak co by za to dali?
a kolko ludi ma strach len pre to ze ziadna ucinna oficialna liecba neexistuje?
citala som nedavno v casaku cosi o liposukcii-a ziskavania kmenovych buniek z odsateho tuku a nasledneho pomnozenia a vlozenia ucinneho lieciva-chemoterapie ci cytostatika do tychto buniek ktore to dopravia priamo k nadoru...?vraj to teraz testuju-je toho miliony co sa popise a potom je ticho a lieku nikde, co si o tom sposobe myslis RNG?
no hej,/ani neviem co je archea a suvis s bakteriou...?/
ale z tvojho pohladu teda aby sa to nepreplo na tu rakovinu pri strese a tak, ked uz to teda vieme-vies ze to funguje takto/to nove vysvetlenie/tak co odporucas pouzivat-co na to dobre fungovanie najlepsie posobi a zabera? kym teda "vedci" nevymyslia ucinne "liecivo" ked do toho trochu vidis tak asi vies co uzivat aby nedoslo k tej poruche prepinania. co ta teda napada?
/pravdupovediac vobec tomu celemu nerozumiem :( a :) /
silvia, toto nebol ziadny novy tovar na trhu, ale novy sposob vysvetlenia mechanizmu vzniku rakoviny, kde autor tvrdi, ze kazda bunka pri strese sa moze premenit na rakovinnu a vysvetluje to dedicstvom z povodneho vytvorenia zivocisnych buniek spojenim archey a bakterie, kde regulacne signaly na cinnost sa medzi tymi dvoma dedicnymi zlozkami v bunke prepinaju a rakovina je porucha tohoto prepinania.
Co s toho sa vyvinie, ake metody na liecenie a prostriedky, to sa este dlho nacakame....