Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

radca

Pod stresom sa rozumie hlavne tvorba radikalov-oxidov a peroxidov a to aj pri beznom metabolizme v bunkach.
Psychicky stres ma pri tom ten vyznam, ze sa pri nom tvoria stresove hormony, ktore potlacuju imunitu. Slaba imunita=vysoka tvorba volnych radikalov.

damian

RNG, inac, cim viac citam, tym viac sa mi zda, ze tato teoria je podobna trofoblastickej teorii pricinnosti rakoviny, len veci sa inak popisuju. Aj pri trofoblastickej teorii sa kazda bunka moze zvrhnut pod vplyvom niecoho...

hmhmhm

RNG a bunečný stres nemôže vzniknúť na základe nervového stresu?Veď v našom organizme všetkoso všetkým súvisí a vzájomne sa ovplyvňuje.
Ale zdá sa že veľa toho ešte nevieme.Možno raz sa dozvieme že na liečenie rakoviny bude celkom jednoduchý recept.

RNG

tu sa nejedna o bezny nervovy stress, tu hovorili o bunecnom strese
To prepinanie je v zlomkoch sekund a tyka sa to funkcie mitochondrii, malych centier na vyrobu energie vovnutri buniek, ktorych je tam podla clanku v kazdej bunke az 1500.
Nie, nic uzitocne zatial z toho nie je, len nova predstava o rakovine. Ziadne prostriedky, navody, nic prakticke.
Ale na zaklade tejto novej teorii sa dufam casom podari niektorym vedcom daco spravit. Uz vysvetlili napr ucinnost curcuminu(turmeric) v rakovinach, ako som si spomenul, tiez ucinny prostriedok Poly MVA(zlucenina paladia a alfa lipoickej kyseliny) tiez vraj pracuje na principe skratovania nejakych vnutrobunecnych elektrickych prudov a tak znicenie rakovinnych buniek.

hmhmhm

Veď ti RNG napísal že na metódy liečenia a prostriedky si ešte počkáme.
Nakoniec,ak to prepínanie spôsobuje stres,tak prevenciou je snáď výhybať sa stresu.

silviia

jojaa, hej, ale vies kolko ludi uz nema cas a mohlo by im to zachranit zivot tak co by za to dali?
a kolko ludi ma strach len pre to ze ziadna ucinna oficialna liecba neexistuje?
citala som nedavno v casaku cosi o liposukcii-a ziskavania kmenovych buniek z odsateho tuku a nasledneho pomnozenia a vlozenia ucinneho lieciva-chemoterapie ci cytostatika do tychto buniek ktore to dopravia priamo k nadoru...?vraj to teraz testuju-je toho miliony co sa popise a potom je ticho a lieku nikde, co si o tom sposobe myslis RNG?

silviia

no hej,/ani neviem co je archea a suvis s bakteriou...?/
ale z tvojho pohladu teda aby sa to nepreplo na tu rakovinu pri strese a tak, ked uz to teda vieme-vies ze to funguje takto/to nove vysvetlenie/tak co odporucas pouzivat-co na to dobre fungovanie najlepsie posobi a zabera? kym teda "vedci" nevymyslia ucinne "liecivo" ked do toho trochu vidis tak asi vies co uzivat aby nedoslo k tej poruche prepinania. co ta teda napada?
/pravdupovediac vobec tomu celemu nerozumiem :( a :) /

RNG

silvia, toto nebol ziadny novy tovar na trhu, ale novy sposob vysvetlenia mechanizmu vzniku rakoviny, kde autor tvrdi, ze kazda bunka pri strese sa moze premenit na rakovinnu a vysvetluje to dedicstvom z povodneho vytvorenia zivocisnych buniek spojenim archey a bakterie, kde regulacne signaly na cinnost sa medzi tymi dvoma dedicnymi zlozkami v bunke prepinaju a rakovina je porucha tohoto prepinania.
Co s toho sa vyvinie, ake metody na liecenie a prostriedky, to sa este dlho nacakame....