Pravda o rakovine - VITAMIN B17

Peto T

julianka: Dr. Hoffer liecil zvycajne ludi, ktori uz boli v "terminalnom stadiu". To znamena, ze ich onkolog povedal, ze coskoro zomru a ze sa s tym uz neda nic robit. Zvycajne sa uz vycerpali vsetky moznosti operacii, oziarov a chemoterapie. K Hofferovi ako psychiatrovi sa potom dostali bud na zaklade svojich (pochopitelnych) depresii, alebo preto, ze hladali dalsie moznosti, ked uz nad nimi na onkologii zlomili palicu.

Myslim, ze priemerne 10-nasobna dlzka prezitia u terminalnych pripadov je celkom zaujimavy udaj, ktory sice nie je dokaz v pravom zmysle, ale o niecom iste svedci.

kaciatko7: Myslim, ze s rypakmi mas obdivuhodnu trpezlivost. Ja len dufam, ze spolu so sestrou svoju skusenost skutocne spisete a date k dispozicii, aj s omylmi a uvahami.

Tiez si myslim, ze keby tu niekto mal o otazku skutocny zaujem, tak by si nieco pohladal aj sam. Na Internete su toho tony, ja som sa ku B17 dostal aj ked som ho nehladal, cez clanok o vitamine C.

radca

RNG,

urazky a klamstva si nechaj pre seba. To sem nepatri. Preco si to cislo nenajdes na internete? Nebud este aj lenivy.

radca

kaciatko,

pokial som si spravne vsimol, tak jediny, kto tu pise o sebe, viac ako o inych si ty. Ak nechces nic napisat, tak preco si sem vobec prisla. Aby si sa tu s nami hadala?

radca

kaciatko,

preco si potom myslis,ze existuje tato tema? Aby sem niekto prelepoval informacie z internetu, ktore si moze kazdy dohladat?

kaciatko7

radca, neprekrucaj, to co napisem, ked tomu nechapes. nenapisala som, ze sme nemali informacie, to je predsa logicke, keby sme tie informacie nemali, nemohli by sme s touto terapiou zacat. ale co je logicke pre mna a pre vacsinu, pre teba asi nie je. len som napisala, ze som od nikoho neziadala stale a stale nejake dokazy a nebodaj prekopirovanie nejakych lekarskych sprav a podobne. a diskusiu som si precitala od sameho zaciatku, aj vsetko, co bolo o tomto dostupne na nete. ale rozhodnut sme sa uz museli same. a to, ci sem mam pisat alebo nie, o tom nerozhodujes ty, lebo keby si mal take pravomoci, co chvalabohu nemas, coskoro by si si tu pisal len sam so sebou. a ked sa ti moje prispevky nepacia, alebo ta nieco na nich rozculuje, necitaj a nereaguj. ja ta o tvoj nazor neprosim. (ale vlastne, preco nie, aspon sa o sebe nieco nove dozviem...zla, svina, skodoradostna...som zvedava, co nove mi este vymyslis)

roman08

radca taraš nic si si neoveroval teraz sa spravas presne tak ako som ti to pisal uz predtym.ak je tu nieco alebo niekto nedoveryhodny tak ti sam svojim klamanim.som ti pisal ak nemiens seriozne diskutovat odid s tejto temy.zober si lopatku a kyblicek a chod za detmi na pieskovisko tam s tymito recami patris.