Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
to uz som napisala skor ,neviem preco je to tu uz druhy krat to iste.
Kosa,
neviem co ma hrube vyjadrovanie spolocne so slobodou slova.Slobodne vyjadrit sa da aj slusne.A vobec, o mrtvych- len v dobrom.
bambulecka23,
hrube vyjadrovanie a SLOBODA SLOVA idu ruka v ruke.
ked sudruh Chrusc popisoval ZVERSTVA na poddanych sudruha Dzugasviliho, tak ti zarucujem ze sa tam hovorilo VEEEEELMI HRUUUUUUUBO.
mrtvych tam bolo na miliony - tony, a o TRPENI NEVYNNYCH...tazko popisat, ako ich vyvazali aj z nasej vlasti na Sibir....a ako hrubo trpeli...
takze HRUBE VYJADROVANIE SA ZAKLAD SLOBODY SLOVA.
( inac ak treba povedat ze politik je klamar alebo zlodej, tak nemozes povedat ze sa vyjadruje nepresne, alebo ze zabuda predlozit vyuctovanie. ak totizto uprednostnujes taketo maniere, tak ta treba upozornit, ze rozni Dzugasviliovovci uz cakaju...)
bambulecka23,
nie mama uz podlahla lekarskej dijagnoze.
( sak to pisem uz po xkrat. nerozumies nasemu spiku??)
:)
radsej by si si precitala nejaku knihu..
bambulecka23,
nase prislovie hovori ze..O MRTVYCH PRAVDIVO.
takto to robili nase predgeneracije po tisicrocia, robime to aj my a verime ze aj po nas priduci to budu robit.
Kosa,
mas vsetkych pohromade?
oxy,
vsevedkom nie som( to uz bolo mnou na tomto fore nesciselnekrat prehlasene), ale ked ma takto oznacujes tak ti pekne dakujem.
si na vracanie
Kosa,
neviem co ma hrube vyjadrovanie spolocne so slobodou slova.Slobodne vyjadrit sa da aj slusne.A vobec, o mrtvych- len v dobrom.
bambulecka23,
ano hnilobne vyrocie.
ved mame SLOBODU SLOVA.
to vyrocie znamena ze uz hnije nejakej ten patek.