Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
bambulecka,
ja nikoho neomezujem ( neomezujeme ako team).
musis to zvazit sama ( A JE TO TVOJA ZODPOVEDNOST :)
tak to je akoze kosa aj zena aj chlap?????
skôr kose vykaj a hovor teta sestrička....:)
Kosa,len tak ma napadlo ci ti mozem tykat alebo ti mam hovorit ujo :) P.S sranda musi byt,aj ked je zivot casto na zaplakanie.
To musim namietat. Lebo,
Do hladiny 400mg vit C na 100ml krvi nevykazuje vit C protinadorovu aktivitu. Akonahle sa dosiahne hladina 400mg/100ml, vit C sa stava cytotoxickou latkou pre nadorovu bunku. Tato hladina sa da dosiahnut vnutrozilovymi davkami viac ako 75 gramov denne, pcas minimum 2 tyzdnov.
dobry vecer bambulecka,
preco si myslis ze vek je tunak dolezity?
silvia,
si trosku pozadu.
Hoci sme tu vela napisali(RNG,Damian a aj team kosa) o nepochybne velmi pozitivnom a chvalyhodnom vklade L PAULINGa, NEBOL to Pauling ktory myslienku vitaminu C rozvinul.Ta bola znama uz na konci 18st v anglickom vojnovom namornictve. nas clovek to praktikoval kapustov. L Pauling po ziskani Nobelovych cien, nestracajuc charakter ako-tako presadzoval propagaciju vit C.
Ahoj Kosa ,zdravim ta ,mozem sa opytat kolko mas rokov?(mozno to je blba otazka,ale to ma len tak teraz napadlo)