Pravda o rakovine - VITAMIN B17

Denz

Peto T- skus si to precitat a nemienim niekoho presviedcat o svojej a podobnej pravde co sa tyka liecenia ....
www.dcscience.net
je to ako hadzat hrach o stenu.....proste teba nepresveci nic aj keby neviem ako ti clovek ukazal skutocnost.....
Zbytocne........viem.
Zi si s predstavou,ze alternativna liecba lieci.Tam sa cisla umrti neuvadzaju.....lebo ten co umrie....tazko napise.

Peto T

Denz: Kto skúsi inú liečbu než tú, čo mu naordinovali na onkológii? Uvedom si, že tu je veľa problémov, v prvom rade psychologických, ale aj finančných a praktických.

Človek by najprv musel čo-to vedieť o (ne)úspešnosti bežnej liečby. Toto mu na onkológii na nos vešať nebudú, musel by si to naštudovať niekde inde. Pod úspešnou liečbou si totiž len onkológovia predstavujú to, že pacient sa dožije 5 rokov od diagnózy, aj keby hneď ďalší deň zomrel!

Človek sa prirodzene bojí o svoje zdravie, takže aby sa pustil do niektorej inej liečby, musel by mať dobré referencie od iných ľudí, ktorí ňou prešli. Nie je veľká pravdepodobnosť, že ich nájde.

Ďalej by musel naraziť na skutočne účinné a podložené postupy, lebo na zdraví sa množstvo ľudí len priživuje. Keď niekto padne do rúk šarlatána a stratí s ním drahocenný čas a peniaze, tak chápem jeho znechutenie voči čomukoľvek, čo sa vymyká konvenčnej liečbe, hoci možno iný postup by bol u neho úspešný. Okrem toho, rakovina je strašne rôznorodý problém a na konkrétny typ môže zaberať konkrétny postup, čo samozrejme neznamená, že by ostatné postupy nemohli byť účinné na iné typy rakoviny.

Ďalší problém je, keď si človek úplne zlikviduje telo konvenčnou liečbou a potom, keď už mu onkológ oznámi, že má pred sebou mesiac života, hľadá všetky ostatné možnosti. V tomto štádiu už sú šance omnoho nižšie. Ak človek skutočne zomrie, znamená to, že alternatívna liečba je zlá? Nie nutne. Môže to znamenať toľko, že škody spôsobené rakovinou a chemoterapiou už boli nezvratné, alebo že v takom krátkom čase sa nedal nájsť účinný postup.

No a keď už je vôľa, musí mať aj peniaze a trpezlivosť na absolvovanie alternatívnej liečby, lebo na rozdiel od príšerne drahej a jedovatej chemoterapie, zravotné poisťovne nekonvenčné spôsoby liečby neuhrádzajú!

Napriek tomu, povedomie o iných možnostiach pomaly, postupne rastie.

A musím znovu zopakovať, že ja žiadnu "svoju" liečebnú metódu nemám. Píšem len to, čo publikovali (menšinoví) lekári v lekárskej literatúre.

datelinka

wikush, chcela som tym povedat, ze destilacia nie je nic zlozite. prevaraj vodu, zachytavaj odparenu a nechaj ju skondenzovat, to je vsetko. odparena a skondenzovana = destilovana.

wikush

hej, ved sa na tom zabavam uz zopar dni :}.. mozno si skocim po vodu na slovensko, lebo prevarena voda ma neuspokoji, filtrovanou vodou som si neni ista a destilator vody za min. 100 libier tiez nie je najstastnejsia volba pre mna.. dilema :}

datelinka

wikush, ked vies ako prebieha destilácia, je ti jasne, ze staci aj voda prevarena.
ak chces destiluj si ju doma.

wikush

be sure to have distilled or purified water on hand.
moze to byt aj v bandaske kupena destilovana voda, kde neuvadzaju ze je na vnutorne pouzitie?? taku si mozem aspon objednat cez net.. odkial mate vy destilovanu vodu? poradte prosim, nech si objednam mms, som nedockava a suri to :}