Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
denz netaraj predpokladam ze tvoje skusenosti z mms su nolove takze sa prosim k tomu nevyjadruj.a wikush co konkretne potrebujes vediet napis a dam ti sem aj link na cesku stranku pokial ju nepoznas su tam fajn ludia ktory vedia dobre poradit.:www.upramene.cz
no neviem, v kazdom pripade si nemam ako aktivator vyrobit, tak zacnem s miesanim mms s citronovou stavou..
mam aj 34% citricidal, ale ten si tiez netrufam riedit bez destilky a neviem ci je vobec vhodny ako aktivator k mms
ja si myslim, ze je rozdiel v destilovanej vode a v destilovanej vode na pitie. to by ti asi najlepsie vedel RNG povedat, lenze ho tu niet. takze skus niekde vyhladat kirka ci kaciatko v inych temach pre istotu
cm, dakujem za ochotu :}
ja mam skor problem zistit aky druh destilovanej vody na to treba, ci moze byt hocijaka.. lebo som pocula ze v slovenskych lekarnach dostat aj potravinarsku destilacku, na pitie..
tiez som cakala, ze mi odpise kirko, alebo niekto s predchadzajucimi skusenostami s mms.. skusim este toho badatela a damiana pootravovat :/
alebo-ak by to mohol byt aj fyziologicky infuzny intravenozny roztok? tak tie mam aj doma, len neviem ci take mozes pouzit,
svojho casu tu ohladne toho radil KIRKO aj KACIATKO, ale neviem kde sa stratili, skus ich vyhladat, popripade RNG-ale toho som tu uz dlho nevidela :(
mozno aj Damian na stranke badatel.sk by vedel a ten tusim dokonca zije v UK
wikush
povedz kam a ja ti tu destilovanu vodu poslem ak len o to ide, len mi presne musis napisat kde ju na Sk kupim, ak ti to ma pomoct
wikush- smutne,za veris hlupostiam.......
ale je to tvoj zivot.
vela stastia.
no jasne :}, dakujem za rady, iste si profik v zoskrabavani vyparov zo stien, tak nebudem za tebou opakovat..
ked mi nikto, kto pije mms nemoze povedat aku destilku pouziva, tak sa obratim na ine forum.. dozdivenia priatelia
wikush- kludne aj tam:)
zbieraj kvapky a mas to:)))
z okna? myslis na zachode? :D