Čo brať na podporu chudnutia?

Príspevok v téme: Čo brať na podporu chudnutia?
Anjelik 1805

Dobrý deň,

rozhodla som sa konečne po dlhom čase radikálne zmeniť svoju postavu z tučnej baby na krásnu a štíhlu...Viem, chce to pevné nervy, dobrý jedálniček a hlavne pohyb...toto všetko už mám,ale počula som, že sa popritom dá užívať nejaký doplnok výživy (proteíny???) alebo niečo takého, neviem to ale presne, preto sa chcem opýtať, či neviete o niečom takom, čo by mi popri tom aj trošíčka pomáhalo schudnúť,ale nerobilo mi to jojo efekt...

Ďakujem veľmi pekne za Vaše skvelé rady, na ktoré sa teším :))

zuzan-ka

toto sú tabletky ktoré ti fungujú len ked cvičíš, takže žiadne zázraky mimo toho by som nečakala :D ale poradím ti tie proteíny, mne tréner tiež odporučil, tam máš dosť bielkovín, takže to máš akoby jedno hlavné jedlo, a tiež sa to dáva hned po cvičení. ono je to celkom drahé ak si to ideš kupovať. tak na tvojom mieste ak cvičíš v nejakom fitku tak si daj spraviť tak protein aaž potom si ho kup ak ti bude šmakovať. lebo ja tiež sprostá som kupila protein drahý a po týžýdni som myelal že sa z neho už povraciam!

Anjelik 1805

Zuzan-ka: ďakujem za ponuku, ale nie :D pretože mne nejde o tabletky, tie majú vždy jojo efekt...skúšala som, preto to viem...ale ja skôr hľadám nejaký nápoj...niekto mi vravel, že najlepšie sú proteíny, síce že vraj ich berú ľudia na nabranie svalstva, ale že po cvičení keď si dám riedené z vodou, tak mi to pomôže udržať váhu a aj pomôže schudnúť...preto sa pýtam, či mám brať toto alebo je niečo lepšie o čom neviem? :-) ???

zuzan-ka

Ja mám napredaj tabletky stacker 2 xplc :-D ak chceš môžme sa dohodnúť ? mne totiž nerobili dobre na žaludok.