Čo brať na podporu chudnutia?

Príspevok v téme: Čo brať na podporu chudnutia?
Anjelik 1805

Dobrý deň,

rozhodla som sa konečne po dlhom čase radikálne zmeniť svoju postavu z tučnej baby na krásnu a štíhlu...Viem, chce to pevné nervy, dobrý jedálniček a hlavne pohyb...toto všetko už mám,ale počula som, že sa popritom dá užívať nejaký doplnok výživy (proteíny???) alebo niečo takého, neviem to ale presne, preto sa chcem opýtať, či neviete o niečom takom, čo by mi popri tom aj trošíčka pomáhalo schudnúť,ale nerobilo mi to jojo efekt...

Ďakujem veľmi pekne za Vaše skvelé rady, na ktoré sa teším :))

Milky

Nie je. Nepotrebujes drahe, najlacnejsie postacuje uplne a najdlhsie vydrzi baterka. V mojich hodinkach som este bateriu nemenil a v pase asi 3x za euro..

Milky

Je nespocetne vela hluchej literatury a je tazke vyselektovat. Ja napriklad som odporcom diet a pristrojov.
Ale sportester, som kupil ako prve.. Ako inak by som odhadol intenzitu a vedel kolko kalorii dal dolu?

lekno09

vieš čo?ja mam tolko knih o chudnutí doma,a nejak neviem ...ale začala som dukanovu dietu,tak verím,že sa mi bude dariť viac,ale vela čítam.chcel aby som behať,ale mam dost nadvahu-20kg,a to je zátaž na klby,ale velmi chcem,ale je to tažke ked nemáš žiadnu oporu,nemáš s kým.Ty si si ako počital kalorie??,

Milky

Ja som teraz trosku ina kategoria. Teraz behavam denne 90 minut a v nedelu (ak je pekne pocasie) cca 65 kilometrov cez hory :0)
Ale z takmer 140kg to nie je zle..
Hlavne si nastuduj solidnu literaturu.

Milky

Ja na som tie orbitreky rozbil 4.. potom som zohnal poriadny cross trenazer (zrejme hovorime o tom istom). Teraz na nom dupkam 90minut denne :0)