nespavosť

Príspevok v téme: nespavosť
Nikola

Moj otec má veľké problémy so spaním, aj niekoľko dní po sebe vôbec nespí a nezaspí ani cez deň, má už trojo tabletiek na spanie a nič,. K tomu mu aj trpnu ruky aj nohy, prechádza to až do bolestí končatín, nemože poriadne chodiť ani uchopiť do rúk, Poraďte , prsím ak máte skúsenosti s podobnými problémami. Vopred veľmi pekne ďakujem.

Veronika L.

Ahoj Nikola, moj dedko tym trpi tiez. Doktorka prisla na to, ze je to psychickeho povodu a dala mu na to asi 3 druhy tabletiek, najprv mu vobec nepomahali az potom nejaky stvrty druh mu trosku pomohol. Bud vobec nemohol spat alebo sa vzdy okolo tretej rano zobudil a uz nezaspal. Neskor mu zacali velmi trpnut nohy, ledva chodil, hovoril, ze v nich citi chlad a bolest, par krat bola aj zachranka, pichali mu horuce injekcie a tak. potom mu doktorka - psychologicka nasadila nejake tabletky na to a uz bolo trosku lepsie lebo tie tabletky na spanie sami o sebe moc nezaberali. ked mu zacali riesit a liecit podstatu toho problemu,ktora bola psychickeho razu, zacalo sa to pomalycky zlepsovat. Este dodam, ze moj dedko zacal z toho potom aj rapidne chudnut, teraz je to uz lepsie. Tak ja by som kazdopadne odporucala lekarske vysetrenie a mozno aj navstivit tu psychologicku.

Lana

Ahoj Nikola, mozu to byt psychicke problemi, ja tiez trpim poruchou psychickou od porodu, mam panicku poruchu s agorafobiou, mam tiez obdobia ako tvoj ocko, ze nemozem spavat a tak ma to dokaze psychicky rozhodit, az mam z trpnutie celeho tela a mam pocit, ze sa zblaznim...najlepsie by bolo nasvtivit lekara, povedat, ake su problemi, nech ho vysetria, ci je v poriadku a az ked mu lekari povedia, ze fyzickou chorobou netrpi, treba vyhladat psychiatra....pa a drzim palce