Keď je žena škaredá...

Príspevok v téme: Keď je žena škaredá...
škaredá57

Ahojte ženy,

túto otázku chcem smerovať hlavne na vás. Možno to mnohé z vás neriešia a možno niektoré áno, ale chcem sa opýtať, ako sa vyrovnávate s "krásnou" konkurenciou? Ja som obyčajná a priemerná, postava je myslím ok - štíhla a proporčne pekná, ale to, s čím som nikdy nebola a nebudem spokojná je moja tvár - nudná, zabudnuteľná, nezaujímavá, možno škaredá. Hrozne sa preto trápim, už odmalička. Doma sa pekne namaľujem, upravím, ale akonáhle prídem do školy či práce, tak vidím, že ostatné ženy sú miliónkrát krajšie ako ja a to aj nenamaľované. Okrem toho máme v práci také svetlá, v ktorých vyzerám tak 100krát horšie a vždy je mi potom na vracanie, keď sa kuknem sa seba a na nejakú peknú kolegyňu. Vlastne mi to pokazí celý deň - vidím niekoho naozaj pekného a upadám do depresie. Nikdy nebudem krajšia ako oni a to am ničí a hovorím si, ako mam žiť? Takto? Všetko sa točí len okolo vzhľadu. Mám priateľa, ale nemám žiadne sebavedomie, keď je ku mne iný chlap milý, beriem to ako znamenie toho, že ma ľutuje... neviem, fakt neviem, ako sa mám prinútiť nemyslieť každý boží deň na krásu, keď je to jediné, načo ľudia pozerajú, aj keď to nikdy nikdy neprizná.

škaredá57

Lulu: Áno, to je jasná, ja nehovorím, že všetky tie pekné ženy, čo vidím v BA sú Bratislavčanky, väčšinou sú zo všetkých kútov Slovenska.

Áno. Na základnej škole som to počúvala každý deň, od rôznych ľudí. A na SŠ mi to už nikto nemusel hovoriť, ale bolo to zjavné - na spolužiakoch bolo vidno, čo si myslia.

Teraz som na VŠ a už mi to nikto len tak nepovie, ale vážne som sa nezmenila. Som, bohužiaľ, takmer rovnaká ako kedysi.

škaredá57

nirv: Inak aj som z BA a vážne mám pocit, že sa tu koncentrujú len samé atraktívne baby. Vždy som mala pekné spolužiačky, kamarátky... A ja viem, že toto nie je nijaký hrozný problém, že hlavne je zdravie a všetko... ale ako hovorím, stačí prísť do práce a bum, všetko toto si môžem opakovať a efekt to nemá.

ninka 255

každá žena je krásna, sú len ženy ktoré o seba nedbajú. to ale nie je tvoj prípad,takže hlavu hore, určite je niečo na tebe pekné/myslím tvár/lebo postavu máš super.pozri sa do zrkadla,a uvidíš že máš krásne oči,alebo ústa,mihalnice,pery, bradu líca alebo...ja som tiež veľa krát si myslela že tá baba nie je moc pekná,ale ked som sa na nu zadívala, tak som zistila,že aká je zvláštna má krásne oči,alebo pery,a bola naozaj niečim zaujímavá a pekná.takto sa musíš na seba pozerať.

Lulu2011

neupieraj sa len na krasu, ze by si bola spokojna, to je klamlive, bez lasky by si spokojna nebola, nevazis si co mas

škaredá57

miss smutna: Ale samú seba máš hádam rada, nie? Chcela som tým povedať, že ja by som bola spokojná, ak by som bola pekná, ak by som aj bola sama a bez chlapa. Lebo vieš, to nie je tvoj problém, že chlapi nevidia, aká v skutočnosti si, to je ich problém. :) Mne zase chlapi nevenujú bohvieakú pozornosť a tiež sa neobťažujú zistiť o mne nič. Môjho priateľa som našla náhodou, ani neviem, kde som vzala toľko šťastie.

nitv

Keby ste mali skutocne problémy, tak váš take veci netrápia. Tak buďte rady , že ste zdravé a mlade a máte čo máte.

miss smutna

aspon vidis, ze krasa automaticky neznamena, ze mas sama seba rada a si vnutorne spokojna. to nie je o krase. pekne aj skarede zeny mozu byt spokojne, no pekne aj skarede zeny mozu byt nespokojne - ako sme my dve :)

škaredá57

A ja by som zase menila s tebou! :) By som neváhala pretrpieť útrapy pri hľadaní svojho partnera, ak by som sa sama mala rada a bola vnútorne spokojná...