Ahojte. Včera som sme mali s partnerom ručne prace a ked som ho robila rukou po určitej chvili povedal že jeho nastroj potrebuje pauzu...spravila som nieco zle??
čo sa stalo?
ak sa neurobil, ale iba "nevladal" tak bol problem v tom, ze sa a) mozno nechcel urobyt(vypliva z konkretnej situacie a prostredia), alebo b)po urcitej dobe jeho vzrusenie opadlo, lebo jeho predstavivost smerovala niekam inam, nedokazal to dat najavo c)ine haluze..
Aj mne sa to stáva-často! :-(( neviem, čím to je...on sto má pocit, že nepôjde hore penis, a preto radšej počká a dá si trochu času..aj mne to sem tam pomáha...ale isto ste mali dlhú predohru a potom sa to stáva..treba ísť asi hneď na vec..si myslím. Ale ste asi začiatočníci ako aj ja a to dúfam prejde..treba sa uvolniť, to príde časom
anonym 77 prepac,nebola som tu davno...nie, myslim ze si mu nic zle nespravila.ale davaj si pozor aby ho to nezacalo boliet. a zelam vela zdaru :D
leeluska...takže si myslíš že to bolo preto že už nevladal?hm bodaj by to tak bolo len sa bojim že som niečo zle spravila a že ma už nebude chcieť..=o(
no aj mne ked to frajer povedal som si myslela,ze preco mi to hovori..ale nakoniec som sa dozvedela...teda ked sa spravil,tak povedal ze chce chvilocku pauzu...sak chalani maju.. dve zasoby a ked sa prva minie tak treba chvilu oddych.potom sa postavi a jede sa dal...ak sa teda spravil, tak uz vies co sa stalo...jaj a zabudla som..ked je suchy tak ho to boli...davaj si bacha nech mu nieco ine nespravis,ako chces ...
Noo ono to bolo už potom a nebol suchy to som si ista môže byt uz nevladal?alebo ja newiem mam z toho blby pocit=o(
myslite, ze zalezi skor na tom, ci ho partnerka dobre robi? alebo skor na tom, ako je uvolneny? ved sex zacina predsa v hlave.. ;-) hm?
Ked velmi dlho stoji a nie je tam dostatocne vzrusenie tak to zacne boliet. Takze ak ti to povedal, pravdepodobne si ho nerobila dobre...
a mozno citil ze sa mu nepostavy aj moj to tak raz poveal ale to bolo pusou!!
no asi sa mu to nepacilo, mozno bol prilis suchy a bolelo ho to a nechcel ti narovinu povedat aby ste skoncili tak to povedal takto.. to sa sem tam stava.