Čo môže tento sen znamenať?

Príspevok v téme: Čo môže tento sen znamenať?
N.n.n.

Dobrý deň, chcem sa opýtať, či má niekto skúsenosť s nejakými snami, ktoré si nevie vysvetliť, ktoré sa mu opakujú. Mne sa dnes v noci snívalo (opakovaný sen už asi šiesty krát v priebehu niekoľkých rokov), že som tak silno v sne zaťala sánku, silno som hrýzla (naprázdno), že sa mi polámali zuby, povypadávali mi plomby. Sánku som držala zaťatú dosť dlho, aj keď mi to bolo nepríjemné. V sne si nepamätám žiadne iné osoby. Tú istú noc sa mi snívalo (asi ďalší sen), že som vošla do dverí a po chvíli, keď som sa chcela vrátiť, kľučka na dverách z vnútra už nebola.

Chcem len dodať, že nemám žiadne osobné problémy, nie som nešťastná a nie som ani v stresových situáciách. Na to, že sa mi snívajú blbé sny, vždy sa vyspím dobre, ráno som oddýchnutá :-)

Každý príspevok, názor poteší, ďakujem.

zewa

Bruxizmus. Precitaj si o tom nieco.
No a k tym snom. Ved su to podvedome pochody. Tvoje obavy, ktore si mozno nechces pripustit. Mozno by si mala ist na nejaku prehliadku napr. k zubarovi a ak mas priatela, tak mas kdesi pocit, ze by si mohla o neho prist, ale kedze si to nechces pripustit, tak si to dovolis aspon v sne. Hm?
Najlepsie clovek sam najde pricinu tychto snov, len musi byt k sebe uprimny ;)

_meno

Ahoj N.n.n.

Zivot je akasi cesta lasky do známeho neznama :)

Tak, ako ked sa vam rovnako konflikty, situacie, sny vracaju a opakovane vracaju do zivota ... Sme to my kto ich nepocuvame co nam sa snazia ukazat ...

Nie konkretna odpoved na buducnost sa v minulsti nachadza, ale koncept sveta je nemenny.

Tak ako ten, co nepocuva svoje sny hlada ich vyklad. Tak ten co sa snazi pochopit svoje sny nad nimi rozmysla. Keby totizto ten sen neprisiel, zvacsili by sa problemy ktore ignorujume a zvacsuju sa.

Napisem to po lopate : pretoze nepocuvas seba a odopieras si lasku, Boh k tebe hovori hlasnejsie.

Preto nam aj sny pomahaju .....

"tie sny neriešim, mávnem rukou ale z tohoto mám také divné pocity uzkosti, neviem sa zbaviť spomienky na tento sen, celý deň mi behá po rozume"

Aj ked na rovnaku vec sa divame, aj tak sa inak divame :)

Vela zdravia, stastia a usmevu prajem N.n.n.

vrena

Ahoj,
ja mavam takyto sen niekoľko rokov, raz za čas, stláčam sánku tak silno až ma ráno bolí a vo sne sa mi stláčajú tak zuby do seba až sa rozlámu a vypadnú - zdravotné problémy nemám /teda neviem o žiadnych okrem miernych hormonálních vykyvov/, psichyka - mame roky nejake problémy v rodine, ale veľa z nich sa už pomenilo, vyriešilo alebo prišli ine tak neviem čo to znamena.

Momentalne ma trapia však tieto dva sny, nemate niekto skusenosť so symbolikou čo by to mohlo znamenať?
Snívalo sa mi před časom, že mi zomrel parner při autonehode, včera v noci sa mi zase snivalo, že som bola na vlastnej svadbe, boli tam hostia, velka čierna zahrada a ja som mala na seba hodvabne bledoružove šaty - stále som si ich obzerala a keď som tak chodila pomedzi hosti tak som si uvědomila, že sobaš vlastne neprebehol, že ženich (jednalo sa konkretne o mojho parnera) neprisiel - schvalne - rozmyslel si to a povedal, že si ma nechce vziať, v tom som si uvědomila, že prečo teda ta svadba pokračuje a ušla som odtiaľ....nemá prosím niekto k tomu niečo? Obyčajne tie sny neriešim, mávnem rukou ale z tohoto mám také divné pocity uzkosti, neviem sa zbaviť spomienky na tento sen, celý deň mi behá po rozume... ĎAKUJEM =D

Iba Katka

To máš ešte dobré :) Mne sa dávnejšie objavovali v snoch horšie veci, ako že som šla po chodbe a na zemi boli roztrhané kusy ľudských tiel, všade bola krv. Proste chuťovka :D

Ale tuším som to mala z práce

kukurica9999

skus precitat freuda alebo junga. oni sa zaoberali vykladom snov. mne napr freud pomohol co sa tyka sna, tiez sa mi snivalo dost cudne a ked som si precitala knihu tak sa vsetko vyriesilo lebo som si uvedomila kde je problem

xirenka1

Ked sa ti sniva s vodou,to je dobre ked je voda cista znamena to ze mas pokoj v dusi,ked spinava tak je to opak :D

N.n.n.

*nirv* nie nepobolievajú, dokonca so zubami nemám problémy, neviem. Ženy o ktorých som čítala, ktoré mali sny so zubami(konkrétne nejakými) po čase im zubár našiel v tých zuboch skrytý kaz. Žeby náhoda? :-)

Jefitto

Môže to znamenať aj uplne hovno... podvedomie ešte vobec nie je preskumane a sny sa ti môžu snivať hocijake... nema to s ničim nič spoločne. Respektive- nemusi