chcem tretie

orešanka

Samko nemala som s ním žiadne problémy a bola som spokojná. Čo sa týka účinku ja som ho používala len ako doplnok, takže netvrdím, že by robil zázraky.

dietatko

Tak to Ta obdivujem,ale ak sa na to citis,preco nie.Ja som aj druhe dieta chcela neskor,planovat,prislo uplne same.Ked mal 1. syn 4 roky,mala som druheho syna.Mas odvahu ,ak chces mat dalsie,Ja by som si uz netrufla.Tiez nema kto pomoct,a su velmi zivi,teraz prvacik,kruzky,uz aspon prejde sam.Prv to bolo velmi tazke,mladsi je skoro stale doma zo skolky,ja nemozem poriadne pracovat,neustale OCR.Ale ak chces,preco nie.Treba to urobit vtedy ,ked sa na to citime,mozno o 1/2roka ani nebudes mat chut.Tak vela stastia .Naozaj obdivujem vsetky,ktore takto zmyslate.(A cukriky detom ani ja nechcem davat a tiez mam z toho problemy.)Treba sa drzat svojich nazorov.To neviem ci si pisala Ty.

linka

Luisi asi máš pravdu.Ja som nad tým uvažovala či je už ten správny čas a zvažovala som aj všetky pre a proti no a vyšlo to viac proti.lebo ako píšeš ja ich už teraz len neobliekam a nechovám´venujem im každú volnú minútu.Však nie nadarmo sa hovorí že trpezlivosť ruže prináša.Ja som si našla tie staršie príspevky na túto tému a rozhodla som sa určite počkať.Starší ide akurát začať chodi´t na fudbal.A mladší to je taká moja detská enciklopédia všetko číta,všetko chce vidieť,všade byť,jazyk sa mu ani v spaní nezastaví.A tie deti čo dávavajú teraz v telke tak to je hrozné úprimne ich lutujem,lebo tie určite nebudú mať zabezpečenú budúcnosť ,ani strava nieje určite taká ako má byť.Ja som na stravu dosť prísna.Svokra ma za to neznáša,keď im nechcem dať sladkosti.No ale povedzte čo už može byť na tých umelých farebných cukríkoch,lacných džúsoch a malinovkách zdravé.To moje deti nepoznajú.My pijeme len bylinkové čaje a aby sme mohli piť obyčajnú vodu tak som dala namontovať čističku,veď čo je lepšie ako voda.Veľkonočné zajace som rozdala.Hovorí sa že čokoláda je zdravá,ale nie takáto umelá.Každý mi ťuká na čelo ,že mi šibe dokonca lekárka mi povedala,že ich veľmi sledujem.No ja som spokojná lebo viem že im dávam maximum a že sa nám to všetkým vráti v tom dobrom.

kalinka

Súhlasím s louisi. Užívaj si chlapčekov pokiaľ o to stoja, lebo keď budú starší budú mať svoje záujmy a kamarátov a teba nebudú už toľko potrebovať. Ja tiež pomýšľam na tretie dieťa, ale mám už 36 a deti 13 a 16. Takže väčšinu času trávim tým, že im zabezpečujem servis, baviť sa už chodia s priateľmi a tak s manželom sa niekedy cítime sami.Keď odrastú tak potom ešte maj jedno pre potešenie,teraz by si sa zbytočne naháňala a stresovala a neskôr by ti bolo ľúto, že ti detstvo tvojich detí perbehlo ani si si to nestihla užiť.

louisi

môj názor:neponáhľaj sa.Na tretie dieťa budeš mať ešte príležitosť.Nie je problém narobiť si deti,ale dať im aj poriadne základy.Ako sa im chceš naplno venovať?Mám tiež dvoch chlapcov 11 a 2,ale neviem si predstaviť,že by som hlavne toho menšieho odstavila na vedľajšiu koľaj a behala okolo mimina.Darmo si nahovárať, že sa to dá...áno,dáš im najesť,oblečieš, okúpeš,poprechádzaš sa s nimi.Vekový rozdiel tvojich detí je dosť malý.Sama si neviem predstaviť ako by som to stíhala a ešte keď ti nemá veľmi kto pomôcť.Ani sa nenazdáš a budeš mať prváka.Vieš koľko tvojej pozornosti bude potrebovať, samozrejme ,ak to nechcete len tak flákať?Ja ťa plne chápem,aj ja túžim ešte po dievčatku,ale nie za každú cenu.Staršiemu chlapčekovi som venovala každú voľnú minútu,bolo dosť náročné zladiť, školu, každodenné aktivity potom-krúžky,všetko sa muselo maximálne prispôsobovať,a aj tak som stále ubehaná a unavená,len aby deti dostali ozaj maximum.A to mám aj babku, ktorá občas postráži,keď potrebujem ísť sama k lekárovi,alebo si kľudne -bez bábenkovského revu cez deň nakúpiť a to mám k dispozícii auto a všetky vymoženosti.Nechcem ti tu nič kázať,ale je to fakt zodpovednosť.Pre seba mi ostáva minimum času.Ja nechcem byť odporná,ale pozri v telke na ten extrém-ako si chudobná rodina, žijúca v polorozpadnutej drevenici narobila 14 detí,ktorým nie sú v podstate schopní zabezpečiť nič okrem nevyhnutnej stravy(určite nie veľmi plnohodnotnej),oblečenie(taktiež asi onášajú jeden po druhom,)-ja neviem, ale ako sa tie deti asi cítia?A ešte ich púšťajú v telke jak atrakciu,posadia ich od najväčšieho po najmenšie a rodičia sa tvária, že ako nestíhajú nič financovať,akože ľutujte nás-veď ale kde rozmýšľali,nevedia počítať?museli vedieť, že to stopercentne neutiahnu!Nezodpovednosť!!Podľa mňa by si sa mohla ešte 2-3 rôčky venovať svojím dvom chlapčekom,aby cítili, že si tu pre nich a nemusia brať ohľady na to, že nemáš čas,lebo pestuješ ďalšie.Počkaj,kým pôjde starší do školy, uvidíš,že ho všeličo začne baviť a ako to budeš stíhať.Určite ti nič neutečie.Veď sú to naše deti a nie morčatá,ktoré iba nakŕmiš,trochu pohladkáš a položíš do kúta.

samko r.

Orešanka, niekde v inej téme si písala O Biomin 3. Máš dobré skúsenosti s ním na žalúdok. Nie je tá reklama v TV klamlivá? Ďakujem.