Dobrý deň chcel by som schudnúť do leta cca 10kg chcel by som upraviť jedalníček mohol by mi prosím vas niekto napísať normalny jedalníček kde by boli jedlá ktoré ma naozaj zasýtia ? :) Lebo som skoro stále hladný ďakujem
Dieta, jedalniček, zasytenie
áno,vo dvojici,len on ma silnejšiu vôlu ako ja :/:Dto neviem,ja moc detske vyživy nemusím :D ale myslím,že to by si kludne mohla ale asi skor bez piškot :)
ta stravujete sa zdravo vo dvojici :) pekne :))
ta ja som si teraz dala 150 klikov len tak pri varení :D varim ryžu kur. mäso a šampióny :)
zajtra chystám raňajky premýšlam že čo take si dam :) mohla by som decku výživu nevieš? s piškótami ?? :)
ja mám tiež 20...noo,ako nie je to so mnou najhoršie,ale ten problem,že sa mi všetko uklada na brucho a stehna..a tiež travenie nemam najlepšie,tak aj zo zdravotnych dovodov som sa rozhodla kusok zmeniť to všetko..taktiež nesladene čaje,tie milujem :)moj priate začal chudnuť trošku,tak som sa na to dala s nim :D nezabudni na tie ranajky zajtra,su velmi doležite..ja som dnes mala ráno celozrnne chlebiky s redkvičkou, na obed som si urobila zeleninové rizoto,(desiatu som nejak nestihla,ale dala som si čaj:D),teraz si dám grep a večer ešte neviem čo vymyslím :D dnes by som chcela ešte zájsť do posilňovne,čo mam na jednej ulici, no neviem či stihnem ak nie,doma pocvičim niečo:)
kejsn :
ták ja mam 20 rokov a 162 cm a 63 kg kus veľa namňa :D ...
ty máš dobrú váhu pri takej výške nie ? :) či sa mýlim? :)
ten čajík je dobrá motivácia ,,milujem" čaje :) bez cukru.
Tak ja tiež bruško a nohy takých 53 by bolo fajn :) len nemám silnu vôľu a to je moc zlé dva tri dni vydržím a potom och :/ snáď to už od zajtra dám !! :)
aj keď dneska moje jedlo nebolo hrozne ale raňajky som napríklad nemala, obed šalát teraz mám pri sebe čistú vodu s keksikami :/ a večera bude kur. mäsko ryža plus šampióny . Ale zajtra to bude dúfam ine! :) Aj tebe veľa štastia drž sa a daj vedieť čo a ako :)
Valika: no dúfam,aj keď sem tam mám chuť na čokoládu alebo tak,ale potom si spomeniem,že načo som bola v tej posilke a uvarím si radšej čaj,alebo otvorím slnečnicové semienka a papam toto :D navyše robím každý deň brušaky 30 po troch seriách a drepy tiež..kolko by si chcela schudnuť? ja mam 169 cm a 57 kíl..chcela by som zhodiť zo stehien a bruška kusok na leto :D a celkovo už zdravšie žiť..veľa šťastia ;)
kejsn : podľa mňa máš dobrý jedálniček :)
pridám sa ku vám baby ak smiem :)
začnem od zajtra :)
budem cvičiť,
každý deň 2-3 litre vody,
50 drepy plus zdravé jedlo :)
ahoj :) tak ja chudnem cca od nedele..a sama som si upravila jedálniček,neviem či dobre,ale popri tom chodím cvičiť a už som dala dole 2 kg,takže ja jem:
RANAJKY: napriklad nejaku celozrnu žemlu so šunkou,potom napriklad nejaku zeleninku,celozrný chlebiček a tak (hlavne vylúč biele pečivo)
DESIATA: jablko,banan,grep hoc ake ovocie
OBED: napr tuniak so zeleninkou,zeleninove rizoto,niečo podobne (davam si menšie porcie ako niekedy,aj ked mamina navarí niečo čo by som nemala dam si menšiu porciu)
OLOVRANT: ako na desiatu,nejake ovocie alebo aj mrkvu,kaleráb čo máš rád :)
VEČERA: napriklad biely jogurt alebo niečo podobne čo na obed,ale taktiež menšiu porciu
.........hlavne nejesť po 18tej,pi veľa vody a HYBAJ SA :)ak chceš,možme chudnuť spolu,písať si tu ako sme na tom a podobne..veľa šťastia!:)
bola by som tiež rada