Žiadny dotyk

Príspevok v téme: Žiadny dotyk
Stratenyputnik

Priateľka sa ma ani nedotkne pri sexe,žiadnou formou. Sex máme a strašne si ho užíva,ja jej môžem robiť čo chcem,ale ona sa ma nedotýka.. Raz-dvakrát pôjde hore ale nič moc,ani nové pôzy nechce alebo ju musím veľmi prehovárať. Jednoducho ja si sex moc neužívam a máme ho len 2-3 krát mesačne. Sme málo spolu.. Ja som sa s ňou o tom porozprával ale ja som ten zlý..

O čom je jeden vzťah? Mám s ňou ostať aj keď ma to ničí? Najväčší problém je,že sme málo spolu a viac nemôžeme byť + aj toto. Hovoriť hovorí,že ma miluje atď. Ale žiadny dôkaz plus pocit,že ma len využíva. Je to môj prvý vzťah. Ako to chodí u vás? Alebo ako je to normálne? Som zúfalý lebo ju milujem ale takto to nezvládam

mango.tree

mna ked niekto naozaj pritahuje, tak mam neustalu chut a potrebu sa ho dotykat. tak si z toho odvod odpoved pre teba

pistacia

mas riadne mrtvu rybu v posteli. Tiez nerozumiem ze sex si uziva, ale sa ma nedotyka. Asi ta nema velmi rada, inak si to vysvetlit neviem.

Klasik12321

"ja jej môžem robiť čo chcem" - tak zober jej ruku a ukaz jej co ma robit a hlavne ju presvec, nech sa pred tebou nehanbi a nech sa odviaze :)

ebi77777777

možno je iba "drevo" pri sexe, nie je to problém, niektoré ženy to nevedia robiť, alebo ešte sú nezrelé na vášnivý sex, nevedia čo to je,, trpezlivosť :)

Slecna A.

jaaj, ze ste malo spolu...az ted mi to dako cvaklo. Tak skus opisat preco ste malo, napriklad praca, skola...a ci to bolo take vzdy. Ja som tiez malo s priatelom, ale zato ked sme spolu, je to nieco skvele (vztah samotny, ale i sex). Neviem malo informacii tu je, aby clovek mohol radit...

Slecna A.

Tiez nerozumiem tomu, co znamena, ze sa ta pri sexe nedotyka. Akoze ma ruky pod sebou, ci co? :D Asi ti vadi len to, ze ti nevenuje pozornost tam dole...a to je rozdiel. Ak sa ta normalne dotyka, napriklad chrbat, zadok ale nedotyka sa tvojich intimnych miest, tak to skus definovat tak...lebo z tvojho opisu absolutne netusime s M25 o co ide :D
Pises, ze sex si uziva...mate ho vsak velmi malo. Preco? Len preto, ze sa nevenuje tvojim pohlavnym organom? Ak si ten sex uziva, ako pises, nemal by byt predsa ziaden problem.
Je logicke, ze ti uz aj napadol rozchod kvoli tomuto, ale to by bolo prilis zbabele. Definuj najma jej (nam mozes tiez), CO vlastne chces a o CO ti vlastne ide. Porozpravajte sa o tom, co by ste chceli v sexe zmenit, ako to dosiahnut a podobne..

M 25

ale nechápem, ako sa ťa pri sexe nedotýka?? to tam len leží ako poleno a čaká, kým sa spravíš?? lebo ako píšeš, sex si užíva.. neviem, nejako som to nepochopila