Strach z otehotnenia

Príspevok v téme: Strach z otehotnenia
andrea112233

S priatelom som mala pohlavny styk 8. den mojho menstruacneho cyklu, ktory by mal byt podla vsetkeho neplodny. Ako ochranu sme pouzili kondom, ktory sa nam ani neposkodil ani nepretrhol, pocas sexu som ho kontrolovala ci sa nezvlieka. Napriek tomu mam teraz, 7 dni pred tym ako mam dostat menstruaciu stres, pretoze som si vsimla citlivost a bolest mojich prs pri silnejsom dotyku, aj ked neviem ci to nie je iba tym ze sa prilis sledujem kedze som dlho s nikym nemala pohlavny styk, ale myslim ze som taketo citlive prsia nikdy pred menstruaciou nemala. Som zodpovedna a obavam sa preto, ze dieta neprichadza momentalne do uvahy.
Drahe zeny, myslite si, ze su moje obavy na mieste, alebo sa prilis stresujem?
Kedze nemozem uzivat HAK, myslite si ze by bolo spolahlivejsie chranit sa kombianciou kondom + pharmatex, alebo sa mam spolahnut na kondom a nerobit si nervy?
Tiez by som vas chcela poprosit o vase skusenosti s kondomami, pharmatexom alebo kombinacie oboch. Sklamala vas uz niekedy niektora z tychto foriem ochrany, alebo ste naopak dlhodobo spokojne?
Ď.

M 25

však máš pms .. doteraz si pred menštruáciou nikdy nemala citlivé bradavky? alebo len teraz si si to uvedomila a zbytočne stresuješ ..
nie, nie si tehotná! ako by si aj mohla??
niekde som čítala, že táto kombinácia sa neodporúča, že pharmatex znehodnocuje kondom ...
ked nechceš byť tehotná a takto stresuješ- nesexuj